Închide meniul

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 14:38

Reclamă
Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul pierdut cu Dinamo

Jucătorii de la Universitatea Craiova, la finalul unui meci/ Profimedia

Universitatea Craiova a primit o lovitură, după derby-ul pierdut cu Dinamo, în etapa a şaptea de Liga 1. Oltenii nu se vor putea baza pe una dintre vedetele echipei, după ce „s-a rupt” în confruntarea cu „câinii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anzor Mekvabishvili, internaţionalul georgian, a ieşit accidentat din partida de pe stadionul Arcul de Triumf. Mijlocaşul a fost schimbat în minutul 49, în locul său fiind trimis în teren Lyes Houri.

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul pierdut cu Dinamo

Anzor Mekvabishvili s-a resimţit, după un duel cu Maxime Sivis, din startul reprizei secunde. Mijlocaşul oltenilor nu a putut continua partida şi a fost înlocuit.

Accidentarea lui Mekvabishvili este una extrem de dificilă, după primele investigaţii medicale. Conform fanatik.ro, georgianul a suferit o ruptură de ligamente încrucişate. Acesta va fi supus unui RMN luni, pentru a se stabili exact gravitatea accidentării.

În cazul în care primul verdictul al medicilor va fi susţinut şi după rezultatele RMN-ului, atunci Anzor Mekvabishvili ar urma să stea departe de teren câteva luni. Acest fapt ar reprezenta o adevărată lovitură pentru Costel Gâlcă, dat fiind faptul că georgianul este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul său.

Reclamă
Reclamă

Pentru transferul lui Mekvabishvili, Mihai Rotaru a plătit suma de 750.000, fiind al treilea cel mai scump transfer realizat de patronul oltenilor, după Alexandru Cicâldău şi Andrei Ivan.

Georgianul a făcut parte din lotul naţionalei sale la EURO 2024. Acesta a semnat cu Universitatea Craiova la începutul acestui an, după plecarea de la Dinamo Tbilisi.

Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2

Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2. Antrenorul oltenilor a vorbit deschis despre prestația jucătorilor săi, din partida de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Reclamă

„Joacă mult pe contra-atac. Începutul meciului, într-un fel sau altul, a fost puțin decisiv în prima repriză. Am început jocul și imediat am primit gol.

Nu a fost bine, nici mingea nu a fost bine trimisă, a fost un jucător de-al nostru cu spatele. Ne-au prins desprinși, a avut timp atacantul să se întoarcă..

Al doilea gol a venit pe o deviere, tot dintr-un jucător de la noi, Maldonado. Așa s-a încheiat prima repriză, cu toate că am înscris prin Koljic. Nu am reușit să fim… limpezi, mai limpezi la minte, să putem să ducem mingea repede, să găsim spații, să găsim multe centrări. Nu a fost așa.

Trebuie să muncim mult la antrenament, să avem mai multă atitudine. Trebuie să fim mult mai organizați și mai pragmatici. Astăzi nu am fost, cel puțin în prima repriză.

La următorul meci trebuie să avem atitudine. După aceea este tot ce se întâmplă în teren, o să fie mult mai ușor pentru noi. Sunt jucători cu calitate, avem nevoie de atitudine și de deciziile pe care trebuie să le luăm în primele momente”, a spus Costel Gâlcă, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 0-0. Kylian Mbappe, la primul meci pe „Bernabeu”. Liverpool – Brentford se joacă ACUM

18:37

Wolverhampton – Chelsea 2-6! Meci nebun în Premier League! Madueke, hattrick! Cole Palmer, gol și 3 pase decisive

18:02

FotoDiagnosticul primit de Nedelcearu, după ce a fost umplut de sânge în meciul cu Pisa! Ce se întâmplă cu fundașul de la Palermo

17:54

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris: „În timpul cursei a fost clar! Am încercat tot ce am putut”

17:48

Lando Norris, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos

17:30

VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și