Închide meniul

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

Publicat: 25 august 2024, 14:56

Reclamă
Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

Dawa se bucură după un gol marcat cu Sparta Praga / Profimedia Images

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa a venit imediat. Publicaţia greacă Sport 24 a numit-o „Steaua” pe echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grecii au amintit că şi Olympiakos a fost interesată de Dawa la finalul anului trecut. Panathinaikos şi Olympiakos pot fi urmărite alături de echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, în Superliga greacă de fotbal, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

O publicație africană susține că Panathinaikos a înaintat Stelei (n.r: FCSB-ului) o propunere pentru fundașul central în vârstă de 28 de ani, Joyskim Dawa, echipa României răspunzând negativ.

Joyskim Dawa le-ar fi atras atenţia celor de la Panathinaikos încă din vară. Africa Foot afirmă că ‘verzii’ au decis să meargă mai departe, înaintând o propunere Stelei (n.r: FCSB).

Oferta făcută de „Trifoi” echipei României a fost de 2 milioane de euro, Steaua (n.r.: FCSB) refuzând direct propunerea, care nu a îndeplinit deloc așteptările sale financiare, care se ridică la 3 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Cu toate acestea, după cum s-a raportat, negocierile dintre cele două părți sunt încă în desfășurare, Panathinaikos fiind aparent dispusă să ducă la bun sfârșit acest transfer.

Contractul lui Dawa cu Steaua (n.r.: FCSB) durează până în 2027, în contract fiind şi o opțiune de reînnoire pe trei ani. Sezonul trecut Dawa a jucat în 36 de meciuri de ligă, mai mult decât orice alt jucător al Stelei (n.r: FCSB-ului), marcând trei goluri.

Vă reamintim că în trecut, mai precis în septembrie 2023, numele lui era legat de Olympiakos”, au scris jurnaliştii site-ului grec sport24.gr.

Reclamă

Panathinaikos, ofertă de 2 milioane de euro pentru Dawa

Gigi Becali a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru Joyskim Dawa. Potrivit Africa Foot, Gigi Becali a refuzat categoric oferta. Patronul FCSB-ului dezvăluia că Dawa are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Gigi Becali nici nu se gândeşte să îl cedeze pe fundaşul camerunez al FCSB-ului pentru această sumă, potrivit africafoot.com. Chiar dacă anunţa, recent, că preţul lui Dawa ar fi valoarea clauzei de reziliere a camerunezului, Becali ar fi de acord să îl cedeze pe fundaşul său central pentru 3 milioane de euro.

Joyskim Dawa este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.3 milioane de euro. Panathinaikos este una dintre cele mai importante echipe din Superliga Greciei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Dacă dă cineva banii pe el, să plece! Are clauză 5 milioane de euro”, declara Gigi Becali, recent, despre Joyskim Dawa, pentru fanatik.ro.

Joyskim Dawa a provocat penalty-ul din care Sparta Praga a marcat cel de al doilea gol al returului cu FCSB

Joyskim Dawa a comis o gafă uriaşă în meciul FCSB – Sparta Praga 2-3, partidă ce a consfinţit eliminarea roş-albaştrilor din Liga Campionilor.

În minutul 26 al partidei, Joyskim Dawa, marcatorul golului roş-albaştrilor de la Praga, a sărit târziu într-un duel aerian cu Olatunji în careul celor de la FCSB. Fundaşul campioanei României nu a ajuns la balon şi l-a lovit pe atacantul cehilor în cap.

Arbitrul a dictat imediat lovitură de la 11 metri. În timp ce Olatunji a primit îngrijiri medicale, faza a fost verificată de VAR, dar decizia centralului a fost menţinută.

FCSB, eliminată dramatic de Sparta Praga din Liga Campionilor

FCSB a fost condusă cu 3-0 la pauză de către Sparta Praga, dar cehii s-au calificat dramatic în play-off-ul Ligii Campionilor. Roş-albaştrii au marcat două goluri în repriza secundă, prin Darius Olaru (min. 60) şi Malcom Edjouma (min. 85), iar finalul a fost unul „de foc”. FCSB s-a aruncat cu toate forţele în atac în finalul meciului, dar jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous nu au reuşit să marcheze golul ce i-ar fi dus în prelungiri.

Pentru FCSB urmează meciul din această seară, din deplasare, cu Hermannstadt. Hermannstadt – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 22:00. După deplasarea de la Sibiu, FCSB o va întâlni pe LASK Linz în returul play-off-ului Europa League. Şi acest meci, care se va disputa joi, de la ora 21:30, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. În turul de la Linz, FCSB a obţinut un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Dacă la începutul campaniei europene FCSB a decis să menajeze mai mulţi jucători pentru obiectivul anunţat de Becali, calificarea în grupele Champions League, după eliminarea din Ligă strategia roş-albaştrilor s-a schimbat. Becali a anunţat că, de acum, cel mai important meci pentru FCSB va fi următorul pe care îl va disputa, indiferent că este vorba de o partidă de campionat sau din cupele europene.

Dawa e suspendat pentru returul cu LASK Linz

Joyskim Dawa nu va juca în returul cu LASK Linz, fiind suspendat. Becali a precizat că Dawa va fi titular în toate meciurile în care roş-albaştrii îl vor putea folosi.

Am vorbit cu MM și am zis: de acum încolo cel mai important e următorul meci. Nu mai există mai importantă aia, mai importantă aia. Nu mai! Cel mai important e următorul meci. Fundași centrali: Dawa, Ngezana, gata, nu mai contează meciul.

Pe mine mă interesează să joc cu cei mai buni jucători în următorul meci. Rotația va fi, dar va fi în funcție de cum au jucat, să joace cei odihniți. Fundași centrali vor juca doar ei doi”, declara Gigi Becali pentru primasport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:56

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj! Mijlocașul are drept de joc la Sepsi

18:49

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

18:43

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 0-0. Kylian Mbappe, la primul meci pe „Bernabeu”. Liverpool – Brentford se joacă ACUM

18:37

Wolverhampton – Chelsea 2-6! Meci nebun în Premier League! Madueke, hattrick! Cole Palmer, gol și 3 pase decisive

18:02

FotoDiagnosticul primit de Nedelcearu, după ce a fost umplut de sânge în meciul cu Pisa! Ce se întâmplă cu fundașul de la Palermo

17:54

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris: „În timpul cursei a fost clar! Am încercat tot ce am putut”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și