Închide meniul

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în careul FCSB-ului! Birmancevic a făcut dubla după penalty-ul comis de fundaşul roş-albaştrilor

Publicat: 13 august 2024, 22:19

Reclamă
Joyskim Dawa, gafă uriaşă în careul FCSB-ului! Birmancevic a făcut dubla după penalty-ul comis de fundaşul roş-albaştrilor

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în careul FCSB-ului! Birmancevic a făcut dubla după penalty-ul comis de fundaşul roş-albaştrilor

Joyskim Dawa / Profimedia

Joyskim Dawa a comis o gafă uriaşă în careul FCSB-ului. După doar 28 de minute, Sparta Praga conduce în partida din Ghencea cu 2-0, grţaie dublei realizate de Birmancevic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă primul gol al extremei dreapta a venit în urma unui corner, jucătorul de 26 de ani din Serbia a realizat dubla după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în careul FCSB-ului! Birmancevic a făcut dubla după penalty-ul comis de fundaşul roş-albaştrilor

În minutul 26, Joyskim Dawa, marcatorul golului roş-albalştrilor de la Praga, a sărit târziu într-un duel aerian cu Olatunji în careul celor de la FCSB. Fundaşul campioanei României nu a ajuns la balon şi l-a lovit pe atacantul cehilor în cap.

Arbitrul a dictat imediat lovitură de la 11 metri. În timp ce Olatunji a primit îngrijiri medicale, faza a fost verificată de VAR, dar decizia centralului a fost menţinută.

Imediat după ce Birmancevic a dus scorul la 2-0, Darius Olaru a luat o acţiune pe cont propriu. Căpitanul celor de la FCSB a fost însă oprit de un adversar şi a cerut fault. Arbitrul a făcut semn ca jocul să continue, motiv pentru care acesta a fost avertizat.

Reclamă
Reclamă 4

În minutul 37, meciul cu Sparta Praga s-a transformat într-un adevărat coşmar. Haraslin a înscris cu un şut superb din pasa lui Birmancevic şi a dus scorul la 3-0.

Scenografie spectaculoasă la FCSB – Sparta Praga! Fanii au umplut Ghencea în meciul decisiv pentru play-off-ul Champions League

Fanii roş-albaştrilor au pregătit o scenografie spectaculoasă la meciul FCSB – Sparta Praga. Campioana României dispută manşa secundă din turu 3 preliminar UEFA Champions League în Ghencea, cu un un stadion plin.

Fanii au luat cu asalt arena din Ghencea şi au pregătit o scenografie spectaculoasă. Echipa lui Elias Charalambous are parte de o susţinere uriaşă în meciul de calificare în play-off-ul Champions League.

Reclamă

Galeria celor de al FCSB a umplut peluza din Ghencea pentru meciul cu Sparta Praga, iar fanii au pregătit o scenografie care să îi motiveze şi mai mult pe campionii României în lupta pentru play-off-ul Champions League.

Peluza a fost împărţită în roş-albastru, iar între cele două sectoare a fost afişat mesajul: „Make us proud again” (n.r. Să ne faceţi mândri din nou).

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

23:39

Ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României merge în play-off-ul Europa League

23:30

Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Nu e de nivelul ăsta! Vai de capul lui”

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 4 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și