Închide meniul

Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt! A fost lăsat acasă de oficialii campioanei

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 15:11

Reclamă
Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt! A fost lăsat acasă de oficialii campioanei

Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt. Adrian Şut a fost lăsat acasă pentru duelul cu sibienii, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Hermannstadt, pentru duelul din etapa a şaptea a Ligii 1. Confruntarea se va disputa azi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt

Adrian Şut nu a făcut deplasarea la Sibiu şi nu este în lotul FCSB-ului, pentru duelul cu Hermannstadt, notează fanatik.ro. Mijlocaşul, titular indiscutabil la formaţia roş-albastră, a fost menajat pentru a fi complet odihnit la returul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

Pe lângă Adrian Şut, nici Darius Olaru nu este în lotul FCSB-ului pentru meciul din această seară. Căpitanul campioanei este suspendat timp de două etape, după ce a primit cartonaş roşu în partida din runda precedentă, cu Poli Iaşi.

De asemenea, sursa citată anterior mai menţionează faptul că Florin Tănase va fi titular în meciul cu Hermannstadt. Gigi Becali a anunţat că atacantul va prinde echipa de start, după meciul cu LASK Linz.

Reclamă
Reclamă

După revenirea la FCSB, Florin Tănase a bifat două partide. Atacantul de 29 de ani a fost trimis în teren în repriza a doua a partidei cu Poli Iaşi, iar în meciul cu LASK Linz a intrat la pauză, în locul lui Daniel Popa.

Joyskim Dawa, cel care va rata returul cu LASK Linz din Ghencea, va fi titular contra celor de la Hermannstadt. Fundaşul a primit cartonaş galben în turul cu austriecii, astfel că va rata partida retur. În campionat însă poate evolua.

Echipa probabilă a FCSB-ului, pentru meciul cu Hermannstadt: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Panțîru – Lixandru, Alhassan – Ștefănescu, Tănase, Al. Băluță – D. Popa

Reclamă

Adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB

A fost dezvăluit adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a spus „pas” propunerii lui Gigi Becali, cel puţin pentru moment.

Gigi Becali a dezvăluit că i-a propus un salariu mai mare lui Darius Olaru, însă acesta nu a acceptat pe motiv că nu ar fi interesat de bani. Patronul campioanei a făcut aceste dezvăluiri, după ce căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în meciul cu Poli Iaşi.

Însă, conform spotmedia.ro, adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu ar fi reprezentat de faptul că aceasta ar veni „la pachet” şi cu o creştere a clauzei de reziliere.

Noua clauză de reziliere ar urma să fie de zece milioane de euro, ceea ce ar face mai dificil un transfer al lui Darius Olaru de la FCSB. Totodată, căpitanul roş-albaştrilor are în prezent un salariu de 20.000 de euro, iar Gigi Becali a vrut să i-l mărească la 30.000 de euro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

FotoDiagnosticul primit de Nedelcearu, după ce a fost umplut de sânge în meciul cu Pisa! Ce se întâmplă cu fundașul de la Palermo

17:54

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris: „În timpul cursei a fost clar! Am încercat tot ce am putut”

17:48

Lando Norris, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos

17:32

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 0-0. Kylian Mbappe, la primul meci pe „Bernabeu”. Liverpool – Brentford, de la 18:30

17:30

VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2

17:03

Scoţienii, reacţie despre revenirea lui Ianis Hagi în România: „Cursa se aprinde!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și