Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB! L-a refuzat din start pe Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 12:28

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB! L-a refuzat din start pe Gigi Becali

Adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB

Darius Olaru / Profimedia Images

A fost dezvăluit adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a spus „pas” propunerii lui Gigi Becali, cel puţin pentru moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB. Acesta a fost dorit de echipe din Golf şi din Rusia, în această vară, însă pentru moment nu s-a produs transferul său.

Adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că i-a propus un salariu mai mare lui Darius Olaru, însă acesta nu a acceptat pe motiv că nu ar fi interesat de bani. Patronul campioanei a făcut aceste dezvăluiri, după ce căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în meciul cu Poli Iaşi.

Însă, conform spotmedia.ro, adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu ar fi reprezentat de faptul că aceasta ar veni „la pachet” şi cu o creştere a clauzei de reziliere.

Noua clauză de reziliere ar urma să fie de zece milioane de euro, ceea ce ar face mai dificil un transfer al lui Darius Olaru de la FCSB. Totodată, căpitanul roş-albaştrilor are în prezent un salariu de 20.000 de euro, iar Gigi Becali a vrut să i-l mărească la 30.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Darius Olaru mai are contract cu FCSB pentru încă patru sezoane şi este cotat la suma de şapte milioane de euro.

„L-am sunat, i-am spus şi lui MM, nu îl interesează mărirea de contract. I-a spus MM ‘Bă, te-a sunat Gigi de 3 ori, răspunde’. Mi-a spus MM ‘Nu-l interesează, e mulţumit aşa’. El dormea. La Coman a fost invers, mai avea un an jumate de contract. Am zis că îi dau 30.000, dar îi fac clauză mai mică. El nu voia să semneze nici în veci, dacă nu îi făceam”, a spus Gigi Becali despre Darius Olaru, după meciul cu Polia Iaşi.

Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu din meciul cu Poli Iaşi

Reacţia lui Ion Crăciunescu a venit după ce Darius Olaru şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu din meciul cu Poli Iaşi, nu a întârziat să apară.

Reclamă

Darius Olaru a primit numai două etape de suspendare, iar fostul arbitru român a catalogat drept „gravă” decizia.

”I-au dat puțină suspendare pentru gestul ăsta. Noi suntem mai îngăduitori. Mi se pare atât de grav, e un om care își câștigă existența din fotbal. Ce a alunecat?

Pe asta nu poți să o faci decât intenționat!”, a spus Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Căpitanul FCSB-ului a fost eliminat în minutul 35 şi şi-a lăsat coechipierii în inferioritate numerică. Roş-albaştrii au şi fost învinşi în Ghencea.

Olaru a avut o intervenţie dură la Bordeianu şi i-a lăsat urme de crampoane pe picior. Jucătorul lui Poli Iaşi a avut nevoie de intervenţia medicilor, moment în care mijlocaşul FCSB-ului a cedat. „Ridică-te”, i-a strigat Darius Olaru.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:01

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

13:40

Ce se va întâmpla la meciurile din Liga 1 după decesul lui Christoph Daum! Anunţul oficial al LPF

13:30

CFR Cluj – Botoşani, LIVE TEXT, 19:00! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă! Echipele probabile

13:28

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în proba de 500 de metri!

12:58

Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

12:43

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Suma cu care încearcă să îl convingă să semneze pe fiul lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și