Închide meniul

Scoţienii, reacţie despre revenirea lui Ianis Hagi în România: „Cursa se aprinde!”

Publicat: 25 august 2024, 17:03

Reclamă
Scoţienii, reacţie despre revenirea lui Ianis Hagi în România: „Cursa se aprinde!

Scoţienii, reacţie despre revenirea lui Ianis Hagi în România

Ianis Hagi în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Scoţienii au avut o reacţie despre revenirea lui Ianis Hagi în România. Dan Şucu a anunţat că îl vrea la Rapid. La doar câteva zile, şi Costel Gâlcă a spus că Ianis e o soluţie şi pentru Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoţienii au aflat despre discuţiile despre revenirea lui Ianis Hagi în Liga şi se aşteaptă la o bătălie crâncenă pentru semnătura lui Ianis Hagi.

Scoţienii, reacţie despre revenirea lui Ianis Hagi în România

”Cursa pentru transferul lui Ianis Hagi de la Rangers se aprinde după ce un al doilea club și-a declarat interesul„, au scris cei de la Football Scotland.

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Suma cu care încearcă să îl convingă să semneze pe fiul lui Gică Hagi

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Patronul giuleştenilor este dispus să facă un efort financiar considerabil pentru a-l transfera pe fiul lui Gică Hagi. De altfel, Dan Şucu a subliniat în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial Marius Şumudică faptul că Rapid şi-l doreşte foarte tare pe Ianis Hagi.

Potrivit spotmedia.ro, Dan Şucu i-a propus lui Ianis Hagi un salariu lunar de 30.000 de euro. La această sumă se adaugă bonusuri consistente, care l-ar putea duce pe Ianis Hagi la un venit anual de circa 500.000 de euro la Rapid.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă Dan Şucu i-a oferit lui Ianis Hagi un salariu mare pentru Liga 1, acesta ar fi, totuşi, sensibil mai mic decât cel pe care internaţionalul român îl are la Rangers. Ianis Hagi câştigă la gruparea din Scoţia circa 1.3 milioane de euro pe sezon.

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, iar motivul ar fi o clauză din contract care i-ar majora remuneraţia în cazul în care va mai aduna meciuri ca titular pentru prima echipă a formaţiei scoţiene.

Jucătorul de 25 de ani a jucat ultima dată la Rangers în Cupa Ligii, în urmă cu un an. Dacă ar bifa de mai multe ori echipa de start, atunci o clauză din contractul său s-ar declanşa şi ar avea o creştere salarială”, nota skysports.com.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:12

LIVE TEXTCFR Cluj – Botoşani 1-0! Nkololo a dat lovitura! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă!

20:11

Endrick a debutat cu gol la Real Madrid! Brazilianul de 18 ani, execuție superbă în 3-0 cu Valladolid

20:00

PAOK – Panetolikos, 20:30, LIVE VIDEO. Echipa lui Răzvan Lucescu e în căutarea celei de a doua victorii din acest sezon. Echipele

20:00

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 3-0. Endrick, gol la primul meci pe „Bernabeu”! Liverpool – Brentford se joacă ACUM

19:57

LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB!

19:52

Norris vine tare din urmă. Analiza lui Adrian Georgescu, după victoria britanicului de la Zandvoort

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 LIVE VIDEOEstoril – Gil Vicente se joacă ACUM în AntenaPLAY. Braga – Moreirense e de la 22:30 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2
Citește și