Închide meniul

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Suma cu care încearcă să îl convingă să semneze pe fiul lui Gică Hagi

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2024, 12:43

Reclamă
Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Suma cu care încearcă să îl convingă să semneze pe fiul lui Gică Hagi

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Patronul giuleştenilor este dispus să facă un efort financiar considerabil pentru a-l transfera pe fiul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Dan Şucu a subliniat în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial Marius Şumudică faptul că Rapid şi-l doreşte foarte tare pe Ianis Hagi.

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Suma cu care încearcă să îl convingă să semneze pe fiul lui Gică Hagi

Potrivit spotmedia.ro, Dan Şucu i-a propus lui Ianis Hagi un salariu lunar de 30.000 de euro. La această sumă se adaugă bonusuri consistente, care l-ar putea duce pe Ianis Hagi la un venit anual de circa 500.000 de euro la Rapid.

Chiar dacă Dan Şucu i-a oferit lui Ianis Hagi un salariu mare pentru Liga 1, acesta ar fi, totuşi, sensibil mai mic decât cel pe care internaţionalul român îl are la Rangers. Ianis Hagi câştigă la gruparea din Scoţia circa 1.3 milioane de euro pe sezon.

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, iar motivul ar fi o clauză din contract care i-ar majora remuneraţia în cazul în care va mai aduna meciuri ca titular pentru prima echipă a formaţiei scoţiene.

Reclamă
Reclamă

Jucătorul de 25 de ani a jucat ultima dată la Rangers în Cupa Ligii, în urmă cu un an. Dacă ar bifa de mai multe ori echipa de start, atunci o clauză din contractul său s-ar declanşa şi ar avea o creştere salarială”, nota skysports.com.

Dan Şucu: „Ni-l foarte dorim pe Ianis Hagi”

Dan Şucu a confirmat oficial că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid. De asemenea, Viorel Moldovan a vorbit şi despre interesul pentru Andrei Ivan.

Dan Şucu a spus că îl doreşte foarte tare pe fiul lui Gică Hagi, lucru întărit şi de preşedintele Rapidului, Viorel Moldovan. Ianis Hagi şi Andrei Ivan sunt cele două lovituri pe care vrea să le dea Dan Şucu.

Reclamă

Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?”, a spus Viorel Moldovan, care a fost completat de Dan Şucu. „Ni-l foarte dorim”, a spus milionarul.

Viorel Moldovan a confirmat şi interesul pentru Andrei Ivan. „Sunt discuții și pentru Andrei Ivan, după ce vom analiza mai bine vom vedea. Vom discuta cu Marius și vom vedea ce preferă”, a mai declarat Viorel Moldovan.

Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers

Scoţienii sunt şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi, de la Rangers. Jurnaliştii susţin că fiul „Regelui” traversează o perioadă delicată la formaţia de pe Ibrox, dat fiind faptul că a ajuns la echipa a doua şi viitorul său este în continuare incert.

Doi jurnalişti scoţieni au analizat situaţia lui Ianis Hagi şi au transmis că oficialii lui Rangers „se poartă foarte urât” cu internaţionalul român. Aceştia au mai menţionat faptul că există zvonuri conform cărora Rangers ar fi dispusă chiar să-l lase să plece gratis pe fiul „Regelui”, în această vară.

Te uiți că un jucător precum Hagi este acolo și îmi imaginez că dacă o echipă ar fi fost interesată de el, ar fi plecat până acum. Există chiar zvonuri că Rangers ar vrea să îl lase să plece gratis. Pare bizar.

Este un profesionist, fost la EURO în această vară. A fost un jucător foarte talentat”, a transmis Daniel Caw, la emisiunea Record Sports Hotline.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:38

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

14:01

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

13:40

Ce se va întâmpla la meciurile din Liga 1 după decesul lui Christoph Daum! Anunţul oficial al LPF

13:30

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 15:45

13:30

CFR Cluj – Botoşani, LIVE TEXT, 19:00! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă! Echipele probabile

13:28

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în proba de 500 de metri!

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și