Închide meniul

Adrian Mutu, favorit să preia o echipă de play-off, din Liga 1. „Brilianul”, aproape de revenirea în fotbalul românesc

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 19:34

Reclamă
Adrian Mutu, favorit să preia o echipă de play-off, din Liga 1. „Brilianul, aproape de revenirea în fotbalul românesc

Adrian Mutu, favorit să preia o echipă de play-off, din Liga 1

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Adrian Mutu este favorit să preia o echipă de play-off, din Liga 1. Este vorba despre Sepsi OSK, care a înregistrat rezultate slabe în debutul noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covăsnenii sunt pregătiți, în momentul de față, de Bernd Storck, iar sub comanda acestuia au adunat doar 8 puncte din primele 7 partide ale sezonului.

Adrian Mutu, favorit să preia o echipă de play-off, din Liga 1

Astfel, potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oficialii lui Sepsi se gândesc să îl înlocuiască pe Bernd Storck, iar favoritul conducerii este Adrian Mutu, în prezent liber de contract.

De asemenea, pe lângă rezultatele înregistrate, un alt motiv pentru care conducerea l-ar vrea plecat pe Storck este legat de siutația din vestiar. Sursa citată anterior anunță faptul că jucătorii lui Sepsi nu îl mai doresc pe german la cârma echipei.

Acest lucru a fost cauzat de conflictele pe care Storck le-a avut cu unii jucători din cadrul clubului.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mutu ar fi pe placul patronului Laszlo Dioszegi, care ar dori să îi ofere „Briliantului” o nouă șansă în fotbalul românesc.

Până în momentul de față, în cariera sa de antrenor, Adrian Mutu le-a antrenat pe: FC Voluntari, Wahda Reserve, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku și CFR Cluj.

Măsura revoluţionară propusă de Adrian Mutu în fotbalul românesc

Măsura revoluţionară propusă de Adrian Mutu în fotbalul românesc. Fostul mare atacant al României e de părere că ar trebui să se schimbe regulile şi că 40 la sută dintre jucători să fie români.

Reclamă

Mutu mai spus că ar trebuie să fie scoasă şi regula U21, cu condiţia ca în teren să fie cel puţin 40 la sută jucători români.

„Eu cred că interesul nostru general este de a accede în grupele europene și ar trebui creată o echipă de genul ăla. În Europa ajungi cu o echipă de un tip, în România joci cu o echipă de alt tip.

Sunt de părere că în România ar trebui să se schimbe și regulile, să fie 40% de jucători români, pentru a putea crește și talente. Ar trebui scoasă și regula Under 21, așa o văd și eu. Ar trebui scoasă regula, dar cu obligația de a avea minim 40% de jucători români în teren.

40% e sinonim cu 4 jucători români în teren, de fiecare dată. Trendul care se vede în România, și mă uitam și la echipe precum Poli Iași, care e în Moldova, aveau doar 2-3 jucători români, iar acest lucru nu mi se pare corect”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

LIVE VIDEOBraga – Moreirense se joacă ACUM în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

23:17

Controversă uriașă la golul anulat pentru FCSB, în meciul cu Hermannstadt. Reacție vehementă: „Nu a fost fault!”

22:55

VIDEOPAOK – Panetolikos 2-0. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Panathinaikos – Levadiakos 1-0

22:50

LIVE TEXTHermannstadt – FCSB 1-0! Murgia a deschis scorul cu o execuţie din 6 metri. Golurile lui Ngezana și Balaure au fost anulate

22:41

Fază controversată în Hermannstadt – FCSB. Golul lui Balaure a fost anulat după intervenţia VAR

22:36

România, o nouă medalie de AUR la Campionatele Mondiale de Canotaj! Cozminciuc și Scripcariu, spectacol la dublu rame

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și