Închide meniul

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după ce Hermannstadt a învins-o pe FCSB: „Cel mai bun de pe teren”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 8:12

Reclamă
Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după ce Hermannstadt a învins-o pe FCSB: „Cel mai bun de pe teren

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş, la meciul cu LASK Linz

Gigi Becali, în timpl unei conferinţe de presă / Hepta

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după ce Hermannstadt a învins-o pe FCSB, a fost Ionuţ Panţîru. Acesta a fost introdus din primul minut cu sibienii şi a rămas pe teren până la sfârşitul jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a criticat aproape toată echipa, dar pentru Panţîru a avut doar cuvinte de laudă.

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după ce Hermannstadt a învins-o pe FCSB: „Cel mai bun de pe teren”

Noi trebuia să marcăm două goluri, dar nu avem valoare. Pe Kiki l-am luat fundaș stânga, dar dacă Panțîru e foarte bun? Panțîru, cel mai bun de pe teren.

Panţîru e de talia lui Radunovic, poate să spună oricine ce vrea, dar mie aşa mi se părea. Ei (n.r.: cei din staff) spuneau că ne încurcă, nu mai știe fotbal. Stai, mă, să văd eu! Și când văd, e cel mai bun de pe teren!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB e pe penultimul loc în clasament, cu doar 5 puncte după 6 etape disputate. Roş-albaştrii au un meci mai puţin jucat, o restanţă cu FC Botoşani. Chiar dacă situaţia din clasament e îngrijorătoare, Gigi Becali nu s-a declarat alarmat. El a remarcat că, dacă FCSB va câştiga restanţa cu FC Botoşani, campioana va urca peste Rapid în clasament.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali, decizie radicală după înfrângerea cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu”

Gigi Becali a luat o decizie radicală după ce Hermannstadt a învins-o pe FCSB cu 2-0! Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că va merge în cantonamentul echipei, pentru a se „certa” cu jucătorii.

Duelul dintre Hermannstadt și FCSB a contat pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, Gigi Becali a transmis că le va reproșa, personal, jucătorilor de la FCSB faptul că nu au o mișcare rapidă a balonului pe teren.

Reclamă

Totodată, Becali l-a ironizat și pe Ștefan Târnovanu, care a fost aproape să încaseze un euro-gol de la Balaure, direct din corner.

Dacă câștigăm meciul cu Botoșani facem puncte cât Rapid, cine a spus că e mare nenorocire?”

A salvat vreo 5 goluri Târnovanu, el nu trebuie să miște, el trebuie să stea… El a apărat aici? Ce a făcut el? Am avut mare noroc cu Târnovanu.. da.. a fost foarte bun! (n.r. ironic).

Eu de ce glumesc și râd? Eu m-am uitat pe clasament. Dacă câștigăm meciul cu Botoșani facem puncte cât Rapid, cine a spus că e mare nenorocire? Lasă să fie pe ultimul loc, o să vedem noi! Asta e situația.

Lasă că o să mă duc eu pe la echipă să țip și să urlu, să văd niște mișcare pe teren. Am zis așa să mă iau de ei, că nu avem valoare, că se uită, dar valoare avem. Eu nu vreau 2 minute să țin posesia, eu vreau în 2 minute să avem ocazii de gol. Nu dă-mi mie, las-o ție. Eu vreau mișcare pe teren și joc rapid.

Nu vreau să țin mingea 2 minute, să o țin 20 de secunde, dar să joc rapid! Așa dacă o țin țaca-paca? Ce e asta?

Trebuie să te miști pe teren! Dacă nu vă zice antrenorul, vă spun eu! Mișcați-vă pe teren!”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și