Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 14:25

Reclamă
Gigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!

Gigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB! Contactat de Antena Sport, Gigi Becali a declarat că nu are de gând să ia nicio măsură după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spunea după înfrângerea cu Hermannstadt că va merge la echipă şi va discuta faţă în faţă cu jucătorii.

Gigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!

„(n.r.: Ce măsuri veţi lua?) Nicio măsură, e foarte bine, da! Nicio supărare, nu e supărare. Vorbim atunci, după meci, ce vorbim, la revedere după aia, trece”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Patronul FCSB-ului a lămurit lucrurile şi în privinţa presupusului transfer al lui Joyskim Dawa de la FCSB. El a susţinut că nu l-a contactat nimeni pentru a-l vinde pe Dawa, după ce africanii au scris că a primit o ofertă de 2 milioane de euro de la Panathinaikos pentru fundaşul camerunez.

„(n.r: Am înţeles că aveţi o ofertă pentru Dawa?) Habar nu am, nu ştiu nimic, dacă tu ştii, să fii sănătos. Nu ştiu eu, eu nu ştiu”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Publicaţia africană Africa Foot susţinea că Gigi Becali a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru Joyskim Dawa. Africa Foot adăuga că Gigi Becali ar fi refuzat categoric oferta. Patronul FCSB-ului dezvăluia că Dawa are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Gigi Becali nici nu se gândeşte să îl cedeze pe fundaşul camerunez al FCSB-ului pentru 2 milioane de euro, preciza africafoot.com. Chiar dacă anunţa, recent, că preţul lui Dawa ar fi valoarea clauzei de reziliere a camerunezului, publicaţia citată nota că Becali ar fi de acord să îl cedeze pe fundaşul său central pentru 3 milioane de euro.

Joyskim Dawa este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.3 milioane de euro. Panathinaikos este una dintre cele mai importante echipe din Superliga Greciei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Reclamă

Dacă dă cineva banii pe el, să plece! Are clauză 5 milioane de euro”, declara Gigi Becali, recent, despre Joyskim Dawa, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali anunţa imediat după înfrângerea cu Hermannstadt că va merge la echipă!

Gigi Becali anunţa imediat după înfrângerea cu Hermannstadt că va merge la echipă şi va vorbi personal cu jucătorii FCSB-ului.

Chiricheș e de vină, dar noi trebuia să marcăm 2 goluri. L-am luat de fundaș pe Kiki, dar ăsta e foarte bun, Panțîru. Ei îmi spuneau, domne, nu mai știe fotbal. Văd că e cel mai bun de pe teren el. Ce să faci, asta e.

A salvat vreo 5 goluri Târnovanu, el nu trebuie să miște, el trebuie să stea… El a apărat aici? Ce a făcut el? Am avut mare noroc cu Târnovanu.. da.. a fost foarte bun! (n.r. ironic).

Eu de ce glumesc și râd? Eu m-am uitat pe clasament. Dacă câștigăm meciul cu Botoșani facem puncte cât Rapid, cine a spus că e mare nenorocire? Lasă să fie pe ultimul loc, o să vedem noi! Asta e situația.

Lasă că o să mă duc eu pe la echipă să țip și să urlu, să văd niște mișcare pe teren. Am zis așa să mă iau de ei, că nu avem valoare, că se uită, dar valoare avem. Eu nu vreau 2 minute să țin posesia, eu vreau în 2 minute să avem ocazii de gol. Nu dă-mi mie, las-o ție. Eu vreau mișcare pe teren și joc rapid.

Nu vreau să țin mingea 2 minute, să o țin 20 de secunde, dar să joc rapid! Așa dacă o țin țaca-paca? Ce e asta?

Trebuie să te miști pe teren! Dacă nu vă zice antrenoru, vă spun eu! Mișcați-vă pe teren!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:06

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-0. „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

18:15

Un campion cu FCSB a semnat cu FCU Craiova! Adrian Mititelu, lovitură pe piața transferurilor

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și