Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, reacţie vehementă despre transferul lui Dawa de la FCSB după ce africanii au scris că Panathinaikos a făcut o ofertă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 14:06

Reclamă
Gigi Becali, reacţie vehementă despre transferul lui Dawa de la FCSB după ce africanii au scris că Panathinaikos a făcut o ofertă

Gigi Becali, reacţie vehementă despre transferul lui Dawa de la FCSB după ce africanii au scris că Panathinaikos a făcut o ofertă

Joyskim Dawa / Profimedia Images

Gigi Becali a avut o reacţie vehementă despre transferul lui Dawa de la FCSB după ce africanii au anunţat că Panathinaikos a făcut o ofertă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului a transmis că, momentan, nu l-a contactat nimeni pentru a-l vinde pe Dawa. Africanii susţineau că Panathinaikos a oferit 2 milioane de euro, dar că Becali vrea 3 milioane de euro pentru a-l ceda pe Dawa.

Gigi Becali, reacţie vehementă despre transferul lui Dawa de la FCSB după ce africanii au scris că Panathinaikos a făcut o ofertă

„(n.r: Am înţeles că aveţi o ofertă pentru Dawa?) Habar nu am, nu ştiu nimic, dacă tu ştii, să fii sănătos. Nu ştiu eu, eu nu ştiu”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Publicaţia africană Africa Foot susţinea că Gigi Becali a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru Joyskim Dawa. Africa Foot adăuga că Gigi Becali ar fi refuzat categoric oferta. Patronul FCSB-ului dezvăluia că Dawa are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Gigi Becali nici nu se gândeşte să îl cedeze pe fundaşul camerunez al FCSB-ului pentru 2 milioane de euro, preciza africafoot.com. Chiar dacă anunţa, recent, că preţul lui Dawa ar fi valoarea clauzei de reziliere a camerunezului, publicaţia citată nota că Becali ar fi de acord să îl cedeze pe fundaşul său central pentru 3 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Joyskim Dawa este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.3 milioane de euro. Panathinaikos este una dintre cele mai importante echipe din Superliga Greciei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Dacă dă cineva banii pe el, să plece! Are clauză 5 milioane de euro”, declara Gigi Becali, recent, despre Joyskim Dawa, pentru fanatik.ro.

Joyskim Dawa a provocat penalty-ul din care Sparta Praga a marcat cel de al doilea gol al returului cu FCSB

Joyskim Dawa a comis o gafă uriaşă în meciul FCSB – Sparta Praga 2-3, partidă ce a consfinţit eliminarea roş-albaştrilor din Liga Campionilor.

Reclamă

În minutul 26 al partidei, Joyskim Dawa, marcatorul golului roş-albaştrilor de la Praga, a sărit târziu într-un duel aerian cu Olatunji în careul celor de la FCSB. Fundaşul campioanei României nu a ajuns la balon şi l-a lovit pe atacantul cehilor în cap.

Arbitrul a dictat imediat lovitură de la 11 metri. În timp ce Olatunji a primit îngrijiri medicale, faza a fost verificată de VAR, dar decizia centralului a fost menţinută.

Dawa e suspendat pentru returul cu LASK Linz

Joyskim Dawa nu va juca în returul cu LASK Linz, fiind suspendat. Becali a precizat că Dawa va fi titular în toate meciurile în care roş-albaştrii îl vor putea folosi.

Am vorbit cu MM și am zis: de acum încolo cel mai important e următorul meci. Nu mai există mai importantă aia, mai importantă aia. Nu mai! Cel mai important e următorul meci. Fundași centrali: Dawa, Ngezana, gata, nu mai contează meciul.

Pe mine mă interesează să joc cu cei mai buni jucători în următorul meci. Rotația va fi, dar va fi în funcție de cum au jucat, să joace cei odihniți. Fundași centrali vor juca doar ei doi”, declara Gigi Becali pentru primasport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:15

Un campion cu FCSB a semnat cu FCU Craiova! Adrian Mititelu, lovitură pe piața transferurilor

18:10

Programul Marelui Premiu al Italiei! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

18:04

James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano! Este noul coleg al lui Andrei Rațiu

17:52

Jucătorul pe care Marius Şumudică îl aşteaptă la Rapid! Schimbarea pregătită în primul 11 al giuleştenilor

17:41

Gloria Buzău – U Cluj LIVE SCORE (19:00). „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1. Echipele de start

17:40

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 august

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și