Închide meniul

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open. A fost învinsă de Daria Kasatkina, în două seturi

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 20:10

Reclamă
Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open. A fost învinsă de Daria Kasatkina, în două seturi

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open

Profimedia

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open. Sportiva din România nu a reușit să treacă de Daria Kasatkina, locul 13 WTA, în ultimul turneul de grand slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca, în vârstă de 26 de ani, a fost învinsă de jucătoarea din Rusia, care ocupă locul 13 WTA, în două seturi: scor 2-6, 4-6. Duelul din primul tur de la US Open a durat o oră și 15 minute.

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open

Tot luni vor intra în joc singurele românce rămase în competiție, Ana Bogdan și Gabriela Ruse.

Bogdan, a 3-a jucătoare a României în clasamentul WTA, se va duela în primul tur cu Arantxa Rus, care ocupă locul 95 WTA. Ana s-a mai impus de 4 ori în fața jucătoarei din Olanda.

De cealaltă parte, Gabriela Ruse se va duela cu Julia Grabher, care se află pe poziția cu numărul 706, în clasamentul WTA. Julia este prezentă la Flusjing Meadows pentru că beneficiază de clasamentul protejat.

Reclamă
Reclamă

Cori Gauff, fericită după ce a auzit schimbarea radicală de la US Open 2024

Cori Gauff s-a declarat fericită după ce a auzit schimbarea importantă de la US Open 2024. Organizatorii au copiat modelul Wimbledon şi au ales să nu mai existe meciuri care să se întindă până la primele ore ale dimineţii.

Asta în contextul în care au existat meciuri care s-au desfăşurat până la 3 dimineaţa, exemplul cel mai recent fiind partida dintre Alcaraz şi Sinner, din 2022. Plus că ora 3 nu este cea la care se termină acţiunea, jucătorii fiind nevoiţi să treacă pe la conferinţa de presă, testul doping sau recuperare.

Astfel, cel care câştiga în trecut un asemenea maraton pierdea toată noaptea şi avea un uriaş dezavantaj faţă de adversarul său din următorul tur. Asta chiar dacă la Grand Slam-uri avem distanţă de două zile între meciuri.

Reclamă

„Cred că e o inițiativă bună. Dacă te impui într-un meci care se termină foarte târziu, s-ar putea ca întreg turneul să fie compromis, pentru că trebuie să recuperezi acele multe ore de nesomn. Cei care câștigau meciuri care se terminau spre dimineața aveau un dezavantaj enorm.

Eu nu am avut vreun meci care să se încheie foarte târziu, dar am fost și foarte norocoasă să nu fiu într-o astfel de situație. La noi, fetele, lucrurile nu sunt atât de complicate, pentru că jucăm maximum 3 seturi, dar la băieți partidele pot să dureze și 5 ore și acolo apar probleme mari. E bine că s-a luat o decizie care să ne protejeze”, a explicat campioana din 2023, citată de tennisupdodate.com.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

22:45

LIVE TEXTUTA – Farul Constanţa 1-0. Lovitură pentru echipa lui Gică Hagi! Van Durmen a deschis scorul

22:43

„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu!” Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

22:00

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și