Închide meniul

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open! Motivul pentru care nu a mai continuat duelul cu Wang Yafan

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 20:57

Reclamă
Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open! Motivul pentru care nu a mai continuat duelul cu Wang Yafan

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open!

Profimedia

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open! Jucătoarea elenă (locul 9 mondial) nu a mai continuat duelul cu Wang Yafan (locul 80), după ce a pierdut primul set, scor 2-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sakkari a acuzat dureri la umăr. Semifinalistă la Flushing Meadows în 2021, ea nu a trecut niciodată de turul al doilea. Anul trecut, ea a pierdut în primul tur.

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open!

În acest an, fostul număr 3 mondial nu a trecut de turul al treilea al unui turneu major (atins la Wimbledon). Anterior, ea a pierdut în primul tur la Australian Open şi apoi în turul al doilea la Roland Garros, notează news.ro.

Miercuri, Wang Yafan o va înfrunta pe compatrioata sa Wang Xiyu (locul 53) sau pe franţuzoaica Diane Parry (locul 60) pentru un loc în turul al treilea.

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open. Sportiva din România nu a reușit să treacă de Daria Kasatkina, locul 13 WTA, în ultimul turneul de grand slam al anului.

Reclamă
Reclamă

Românca, în vârstă de 26 de ani, a fost învinsă de jucătoarea din Rusia, care ocupă locul 13 WTA, în două seturi: scor 2-6, 4-6. Duelul din primul tur de la US Open a durat o oră și 15 minute.

Tot luni vor intra în joc singurele românce rămase în competiție, Ana Bogdan și Gabriela Ruse.

Bogdan, a 3-a jucătoare a României în clasamentul WTA, se va duela în primul tur cu Arantxa Rus, care ocupă locul 95 WTA. Ana s-a mai impus de 4 ori în fața jucătoarei din Olanda.

Reclamă

De cealaltă parte, Gabriela Ruse se va duela cu Julia Grabher, care se află pe poziția cu numărul 706, în clasamentul WTA. Julia este prezentă la Flusjing Meadows pentru că beneficiază de clasamentul protejat.

Cori Gauff, fericită după ce a auzit schimbarea radicală de la US Open 2024

Cori Gauff s-a declarat fericită după ce a auzit schimbarea importantă de la US Open 2024. Organizatorii au copiat modelul Wimbledon şi au ales să nu mai existe meciuri care să se întindă până la primele ore ale dimineţii.

„Cred că e o inițiativă bună. Dacă te impui într-un meci care se termină foarte târziu, s-ar putea ca întreg turneul să fie compromis, pentru că trebuie să recuperezi acele multe ore de nesomn. Cei care câștigau meciuri care se terminau spre dimineața aveau un dezavantaj enorm.

Eu nu am avut vreun meci care să se încheie foarte târziu, dar am fost și foarte norocoasă să nu fiu într-o astfel de situație. La noi, fetele, lucrurile nu sunt atât de complicate, pentru că jucăm maximum 3 seturi, dar la băieți partidele pot să dureze și 5 ore și acolo apar probleme mari. E bine că s-a luat o decizie care să ne protejeze”, a explicat campioana din 2023, citată de tennisupdodate.com.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și