Închide meniul

Răzvan Lucescu, aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor! Un mijlocaș de la AS Roma e pe lista lui PAOK

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 11:25

Reclamă
Răzvan Lucescu, aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor! Un mijlocaș de la AS Roma e pe lista lui PAOK

Răzvan Lucescu, aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor!

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu este aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor! PAOK îl dorește pe mijlocașul Edoardo Bove, legitimat în prezent la AC Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a avut parte de un start excelent de sezon în SuperLiga Greciei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu se află pe primul loc, cu 6 puncte, după primele 2 etape.

Răzvan Lucescu, aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor!

Chiar dacă elevii săi au avut evoluții bune, Lucescu încearcă să dea o lovitură importantă în această perioadă de mercato. Potrivit informațiilor oferite de Gazzetta dello Sport, citate de sport24.gr, PAOK este aproape de a-l aduce la Salonic pe Edoardo Bove, de la AS Roma, sub formă de împrumut.

Echipa din capitala Italiei ar fi de acord cu această mutare, având în vedere că Bove are nevoie de minute, în cadrul unei echipe cu pretenții.

În momentul de față, Bove este cotat la suma de 18 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta este un produs al academiei celor de la AS Roma și a adunat 92 de meciuri pentru echipa mare a romanilor.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu, după ce a debutat cu punctaj maxim după primele două etape din Superliga greacă

Răzvan Lucescu a fost iritat la conferinţa de presă după ce PAOK a debutat cu punctaj maxim după primele două etape din Superliga greacă, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Antrenorul cu două titluri adjudecate cu PAOK a anunţat că nu mai vorbeşte despre ce transferuri ar avea nevoie echipa sa, în contextul plecării lui Konstantinos Koulierakis, în Bundesliga, pentru aproape 12 milioane de euro.

„Nu sunt îngrijorat legat de transferuri sau de jucători. Sunt poziţii care trebuie acoperite. Este ultima oară când voi vorbi despre transferuri, în această perioadă. Sunt un antrenor, încerc să fac tot posibilul să fim ok.

Reclamă

Găurile vor fi umplute. Ar trebuie să îi întrebaţi despre transferuri pe cei care se ocupă de aproape de ele. Plecarea lui Koulierakis a fost deja anunţată. Suntem în avantaj după primul meci cu Shamrock, dar trebuie jucat şi al doilea meci”, a spus Lucescu, citat de gazzetta.gr.

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins duminică seară, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Panetolikos, în etapa a doua din campionatul Greciei.

PAOK nu a reuşit să înscrie în prima repriză a partidei de acasă, cu Panetolikos, dar elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul la începutul părţii secunde. Joan Sastre a înscris în minutul 51, din pasa lui Despodov, iar al doilea gol al gazdelor a venit în minutul 72, de la Tarik Tissoudali.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:20

Un fost atacant de la FCSB a semnat în Liga 1! Jucătorul cu 2 titluri de campion a fost prezentat oficial: „Bine ai venit!”

14:51

„În altă ligă!” Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

14:37

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

14:20

Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo. Atacantul lui Zeljko Kopic a dat cărțile pe față: „Am crezut că e o glumă!”

14:19

„Tatăl s-a înfuriat!” Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a criticat-o pe Rangers! Mesaj despre Ianis Hagi

14:00

Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari – Dinamo! Mesaj despre meciul din Cupa României

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și