Închide meniul

Răzvan Lucescu, după ce a debutat cu punctaj maxim după primele două etape din Grecia: „E ultima oară când voi vorbi despre asta”

Dan Roșu Publicat: 26 august 2024, 12:52

Reclamă
Răzvan Lucescu, după ce a debutat cu punctaj maxim după primele două etape din Grecia: „E ultima oară când voi vorbi despre asta

Răzvan Lucescu, după ce a debutat cu punctaj maxim după primele două etape din Grecia

Răzvan Lucescu, într-o conferinţă de presă - Youtube

Răzvan Lucescu a fost iritat la conferinţa de presă după ce PAOK a debutat cu punctaj maxim după primele două etape din Superliga greacă, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cu două titluri adjudecate cu PAOK a anunţat că nu mai vorbeşte despre ce transferuri ar avea nevoie echipa sa, în contextul plecării lui Konstantinos Koulierakis, în Bundesliga, pentru aproape 12 milioane de euro.

Răzvan Lucescu, după ce a debutat cu punctaj maxim după primele două etape din Superliga greacă

„Nu sunt îngrijorat legat de transferuri sau de jucători. Sunt poziţii care trebuie acoperite. Este ultima oară când voi vorbi despre transferuri, în această perioadă. Sunt un antrenor, încerc să fac tot posibilul să fim ok.

Găurile vor fi umplute. Ar trebuie să îi întrebaţi despre transferuri pe cei care se ocupă de aproape de ele. Plecarea lui Koulierakis a fost deja anunţată. Suntem în avantaj după primul meci cu Shamrock, dar trebuie jucat şi al doilea meci”, a spus Lucescu, citat de gazzetta.gr.

PAOK – Panetolikos 2-0

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins duminică seară, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Panetolikos, în etapa a doua din campionatul Greciei.

Reclamă
Reclamă

PAOK nu a reuşit să înscrie în prima repriză a partidei de acasă, cu Panetolikos, dar elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul la începutul părţii secunde. Joan Sastre a înscris în minutul 51, din pasa lui Despodov, iar al doilea gol al gazdelor a venit în minutul 72, de la Tarik Tissoudali.

PAOK s-a impus cu 2-0 şi conduce în SuperLeague cu 6 puncte.

Pentru PAOK, urmează meciul cu Shamrock Rovers, din returul play-off-ului Europa League. În manşa tur, disputată la Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu un categoric 4-0.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Prinţul William al Marii Britanii, omagiu pentru Sven-Goran Eriksson: „Un adevărat gentleman al jocului”

15:33

UTA – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Duel Rednic – Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1

15:10

Transfer pentru Alex Cicâldău! Galatasaray a acceptat oferta, iar internaţionalul român îşi schimbă echipa!

14:57

Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio! Ce spunea fostul mare antrenor

14:31

Sven-Goran Eriksson a murit la 76 de ani

14:25

EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și