Închide meniul

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Dan Roșu Publicat: 27 august 2024, 14:37

Reclamă
Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Dani Olmo, la antrenamentul Barcelonei - Profimedia Images

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano. Internaţionalul spaniol, câştigător al EURO 2024 cu La Roja în această vară, va putea debuta oficial la Barcelona marţi seară, la meciul de campionat cu Rayo Vallecano, după ce clubul catalan a reuşi să-l înregistreze în cele din urmă pe mijlocaş la Liga spaniolă de fotbal, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olmo, recrutat în această vară de Barca de la echipa germană RB Leipzig, nu a putut juca în primele două etape ale campionatului Spaniei, cu Valencia CF şi Athletic Bilbao, din cauza fair-play-ului financiar.

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Pentru a-şi putea reduce masa salarială, în vederea îmbunătăţirii situaţiei financiare delicate, FC Barcelona a cedat în ultimele zile plecările mai multor jucători din lotul său, în frunte cu internaţionalul german Ilkay Gundogan, care a revenit la Manchester City.

Au părăsit de asemenea clubul catalan Mikayil Faye, plecat la Rennes, Clement Lenglet şi Vitor Roque, cedaţi la Atletico Madrid, respectiv Betis Sevilla.

În vârstă de 26 de ani, Dani Olmo s-a format la celebra academie a clubului catalan, La Masia, dar nu a apucat să debuteze la prima echipă a Barcelonei. El a plecat în iulie 2014 la clubul croat Dinamo Zagreb, când avea doar 16 ani, iar în ianuarie 2020 a semnat cu RB Leipzig.

Reclamă
Reclamă

 

Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:54

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

18:54

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

18:44

„Să nu ne facem iluzii!” Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo! Ce a spus despre şansele la play-off ale „câinilor”

18:23

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor: „Serios? De câţi mai e nevoie?”

18:07

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe! Ce a spus după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid

17:59

„E o ruşine!” Simone Biles cere să se facă dreptate după Jocurile Olimpice! Verdict categoric în cazul medaliei Anei Bărbosu

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și