Închide meniul

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Dan Roșu Publicat: 27 august 2024, 14:37

Reclamă
Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Dani Olmo, la antrenamentul Barcelonei - Profimedia Images

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano. Internaţionalul spaniol, câştigător al EURO 2024 cu La Roja în această vară, va putea debuta oficial la Barcelona marţi seară, la meciul de campionat cu Rayo Vallecano, după ce clubul catalan a reuşi să-l înregistreze în cele din urmă pe mijlocaş la Liga spaniolă de fotbal, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olmo, recrutat în această vară de Barca de la echipa germană RB Leipzig, nu a putut juca în primele două etape ale campionatului Spaniei, cu Valencia CF şi Athletic Bilbao, din cauza fair-play-ului financiar.

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

Pentru a-şi putea reduce masa salarială, în vederea îmbunătăţirii situaţiei financiare delicate, FC Barcelona a cedat în ultimele zile plecările mai multor jucători din lotul său, în frunte cu internaţionalul german Ilkay Gundogan, care a revenit la Manchester City.

Au părăsit de asemenea clubul catalan Mikayil Faye, plecat la Rennes, Clement Lenglet şi Vitor Roque, cedaţi la Atletico Madrid, respectiv Betis Sevilla.

În vârstă de 26 de ani, Dani Olmo s-a format la celebra academie a clubului catalan, La Masia, dar nu a apucat să debuteze la prima echipă a Barcelonei. El a plecat în iulie 2014 la clubul croat Dinamo Zagreb, când avea doar 16 ani, iar în ianuarie 2020 a semnat cu RB Leipzig.

Reclamă
Reclamă

 

Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

16:12

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”

16:10

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş, la meciul cu LASK Linz! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem emoţii!”

15:51

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1: „Nimeni nu o poate opri!”

15:20

Un fost atacant de la FCSB a semnat în Liga 1! Jucătorul cu 2 titluri de campion a fost prezentat oficial: „Bine ai venit!”

14:51

„În altă ligă!” Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și