Închide meniul

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

Alex Masgras Publicat: 27 august 2024, 16:37

Reclamă
Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: "N-ar trebui să o spun"

Jos Verstappen, în timpul unei curse / Profimedia

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos. În ultimele cinci etape, triplul campion mondial nu s-a mai impus în Marele Circ, iar Jos Verstappen a venit cu un mesaj dur la adresa Red Bull, după ce fiul său a încheiat pe locul secund întrecerea de la Zandvoort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lando Norris, în monopostul celor de la McLaren, s-a impus la o distanţă impresionantă în cursa de la Zandvoort. Acum, el este la 70 de puncte în spatele lui Verstappen în clasamentul piloţilor.

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos: „Nu au ce le trebuie acum”

Jos Verstappen este de părere că fiul său nu mai este atât de sigur de titlul mondial din acest sezon din cauza faptului că Red Bull nu a reuşit să vină cu îmbunătăţiri în acest sezon, pierzând teren în faţa adversarelor, în mod special în faţa celor de la McLaren:

„Poate că nu ar trebui să o spun, dar o voi face oricum. Faptul că revin la maşina de la începutul sezonului spune totul. Nu au ce le trebuie acum. Ar trebui să se uite în oglindă.

Câştigarea titlului mondial de către Max anul acesta nu este o certitudine. Max face tot posibilul pentru a câştiga cât mai multe puncte în fiecare weekend. Vom vedea ce se va întâmpla, dar nu e o certitudine”, a declarat Jos Verstappen, citat de marca.com.

Reclamă
Reclamă

Programul Marelui Premiu al Italiei

A 16-a etapă a sezonului din Formula 1 se va desfăşura în „Templul vitezei” de la Monza. Marea cursă va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY, de la ora 15:45.Şi în Marele Premiu al Italiei, echipa McLaren pleacă ca favorită, dat fiind faptul că circuitul de la Monza favorizează monoposturile de viteză.

În sezonul trecut însă, Red Bull a avut un week-end perfect la Monza. Max Verstappen a triumfat, iar Sergio Perez s-a clasat pe locul secund. Situaţia din acest an este diferită însă, dat fiind faptul că „supremaţia” liderului la zi din clasamentul mondial se clatină.

Olandezul nu s-a impus în ultimele cinci curse. Ultimul succes al lui Max Verstappen datează de pe 23 iunie, atunci când reuşea să câştige Marele Premiu al Spaniei.

Reclamă

Lando Norris a triumfat în Marele Premiu al Ţărilor de Jos, având un avans de 22 de secunde în faţa lui Max Verstappen, atunci când a trecut linia de finish. Britanicul de la McLaren este în mare formă şi s-a apropiat la doar 70 de puncte de rivalul olandez de la Red Bull, în clasamentul general al piloţilor.

Week-end-ul din Marele Premiu al Italiei debutează cu prima sesiune de antrenamente, care va fi vineri, de la ora 14:30, live în AntenaPLAY. A doua sesiune de antrenamente va fi tot vineri, de la ora 18:00.

Ziua de sâmbătă va debuta cu a treia sesiune de antrenamente, care se va desfăşura de la ora 13:30, live în AntenaPLAY. Calificărilor vor fi de la ora 17:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Marea cursă va fi duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 15.45.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

20:10

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

18:54

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

18:54

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

18:44

„Să nu ne facem iluzii!” Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo! Ce a spus despre şansele la play-off ale „câinilor”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și