Închide meniul

Programul Marelui Premiu al Italiei! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 18:10 / Actualizat: 26 august 2024, 20:10

Reclamă
Programul Marelui Premiu al Italiei! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Programul Marelui Premiu al Italiei

Lando Norris şi Max Verstappen/ Profimedia

Programul Marelui Premiu al Italiei | A 16-a etapă a sezonului din Formula 1 se va desfăşura în „Templul vitezei” de la Monza. Marea cursă va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY, de la ora 15:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lando Norris a câştigat etapa precedentă din Formula 1. Pilotul de la McLaren l-a învins pe Max Verstappen chiar la el „acasă”, în Marele Premiu al Ţărilor de Jos.

Programul Marelui Premiu al Italiei

Şi în Marele Premiu al Italiei, echipa McLaren pleacă ca favorită, dat fiind faptul că circuitul de la Monza favorizează monoposturile de viteză.

În sezonul trecut însă, Red Bull a avut un week-end perfect la Monza. Max Verstappen a triumfat, iar Sergio Perez s-a clasat pe locul secund. Situaţia din acest an este diferită însă, dat fiind faptul că „supremaţia” liderului la zi din clasamentul mondial se clatină.

Olandezul nu s-a impus în ultimele cinci curse. Ultimul succes al lui Max Verstappen datează de pe 23 iunie, atunci când reuşea să câştige Marele Premiu al Spaniei.

Reclamă
Reclamă

Lando Norris a triumfat în Marele Premiu al Ţărilor de Jos, având un avans de 22 de secunde în faţa lui Max Verstappen, atunci când a trecut linia de finish. Britanicul de la McLaren este în mare formă şi s-a apropiat la doar 70 de puncte de rivalul olandez de la Red Bull, în clasamentul general al piloţilor.

Week-end-ul din Marele Premiu al Italiei debutează cu prima sesiune de antrenamente, care va fi vineri, de la ora 14:30, live în AntenaPLAY. A doua sesiune de antrenamente va fi tot vineri, de la ora 18:00.

Ziua de sâmbătă va debuta cu a treia sesiune de antrenamente, care se va desfăşura de la ora 13:30, live în AntenaPLAY. Calificărilor vor fi de la ora 17:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Marea cursă va fi duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 15.45.

Reclamă

Programul Marelui Premiu al Italiei:

Vineri:

  • Antrenament 1: 14:30, AntenaPLAY
  • Antrenament 2: 18:00, AntenaPLAY

Sâmbătă:

  • Antrenament 3: 13:30, AntenaPLAY
  • Calificări: 17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY

Duminică:

  • Cursa: 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY

Programul complet din Formula 2 şi Formula 3 de la Monza

În acest week-end se va desfăşura şi o etapă de Formula 2, pe circuitul de la Monza. Primul antrenament se va desfăşura vineri, de la ora 11:00, iar sesiunea de calificări va fi în aceeaşi zi, de la ora 16:00, live în AntenaPLAY.

Cursa de sprint de Formula 2 va fi sâmbătă, de la ora 14:15, iar marea cursă va fi duminică, de la ora 10:05. Ambele se vor vedea de asemenea, live în AntenaPLAY.

Şi o etapă din Formula 3 se va desfăşura în acest week-end. Antrenamentele vor fi vineri, de la ora 9:35. Tot vineri se vor desfăşura şi calificările, de la ora 15:00.

Cursa de sprint din Formula 3 va fi sâmbătă, live în AntenaPLAY, de la ora 9:30. Marea cursă este programată să se desfăşoare duminică, de la ora 8:35.

Programul complet din etapa de Formula 2 din Italia:

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Programul complet din etapa de Formula 3 din Italia:

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Scenariul prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen. Lupta pentru titlul mondial în Formula 1 pare să devină tot mai încins, după ce Lando Norris s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos.

Cu 9 etape înainte de finalul sezonului 2024 de Formula 1, Max Verstappen are un avans de 70 de puncte în faţa lui Norris. Dar maşina celor de la McLaren pare capabilă să îl ajute pe Norris să înfăptuiască un adevărat miracol.

Câştigătorul unei curse de Formula 1 obţine automat 25 de puncte, în timp ce locul al doilea va primi 18 puncte. La acestea se poate adăuga punctul pentru cel mai rapid tur. Până la finalul sezonului vor mai fi şi 3 curse de sprint: la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii (20 octombrie), al Braziliei (3 noiembrie) şi al Qatarului (1 decembrie).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open. A fost învinsă de Daria Kasatkina, în două seturi

19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și