Închide meniul

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 17:49

Reclamă
„FCSB devine al doilea Rapid! Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

Gigi Becali / Profimedia Images

Marian Iancu a transmis un semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru de la FCSB. Fostul patron de la Poli Timişoara a lansat un avertisment pentru formaţia campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost aproape de o plecare de la FCSB, în această vară. Gigi Becali a anunţat că mijlocaşul are oferte din Rusia şi din Golf, însă plecarea căpitanului campioanei nu s-a mai produs.

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

Marian Iancu consideră că FCSB va avea probleme uriaşe, dacă Darius Olaru va pleca. Acesta consideră că FCSB îşi va reveni cu siguranţă, după startul dezastruos din Liga 1, însă condiţia este ca Olaru să nu se transfere la o altă echipă.

„Mi-e foarte greu să spun că FCSB nu prinde play-off-ul, deci clar avem 3 echipe, își vor reveni cu amendamentul să nu plece Olaru. Dacă pleacă Olaru FCSB devine al doilea Rapid, o echipă goală de conținut”, a declarat Marian Iancu, conform fanatik.ro.

FCSB este pe penultimul loc din Liga 1, după ce în runda precedentă a fost învinsă de Hemannstadt, scor 0-2. Darius Olaru nu a fost în lotul campioanei pentru meciul cu sibienii, deoarece a fost suspendat, ca urmare a cartonaşului roşu încasat în meciul cu Poli Iaşi.

Reclamă
Reclamă

FCSB îşi concentrează atenţia acum către returul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Campioana ţinteşte calificarea în grupă, după 1-1 în meciul tur. Returul din Ghencea se va disputa joi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB

A fost dezvăluit adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a spus „pas” propunerii lui Gigi Becali, cel puţin pentru moment.

Gigi Becali a dezvăluit că i-a propus un salariu mai mare lui Darius Olaru, însă acesta nu a acceptat pe motiv că nu ar fi interesat de bani. Patronul campioanei a făcut aceste dezvăluiri, după ce căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în meciul cu Poli Iaşi.

Reclamă

Însă, conform spotmedia.ro, adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu ar fi reprezentat de faptul că aceasta ar veni „la pachet” şi cu o creştere a clauzei de reziliere.

Noua clauză de reziliere ar urma să fie de zece milioane de euro, ceea ce ar face mai dificil un transfer al lui Darius Olaru de la FCSB. Totodată, căpitanul roş-albaştrilor are în prezent un salariu de 20.000 de euro, iar Gigi Becali a vrut să i-l mărească la 30.000 de euro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

21:28

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

20:59

„Micul geniu din România!” Olimpiu Moruţan, aproape de a semna cu noua echipă. Lovitura pregătită pe piaţa transferurilor!

20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

20:10

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și