Închide meniul

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe! Ce a spus după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 18:07

Reclamă
Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe! Ce a spus după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe

Vinicius şi Kylian Mbappe/ Profimedia

Vinicius a transmis un mesaj categoric despre Kylian Mbappe, după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid. Starul brazilian a avut doar cuvinte de laudă la adresa coechipierului său, care şi-a îndeplinit visul în această vară, atunci când a semnat cu „galacticii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat un singur gol pentru Real Madrid, în cele trei meciuri jucate pentru madrileni. Starul francez a punctat în duelul cu Atalanta, din Supercupa Europei.

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe

Vinicius s-a declarat convins de faptul că Kylian Mbappe va marca multe goluri şi la Real Madrid, după cifrele de senzaţie avute la PSG în sezoanele trecute.

De asemenea, Vinicius a declarat că iubeşte stilul de joc al lui Mbappe, dorind să cucerească multe trofee alături de starul francez.

„Iubesc stilul lui Mbappe! Iubesc cum joacă și, sincer, sunt foarte entuziasmat de ceea ce putem realiza în acest sezon. Vine după ce a marcat atât de multe goluri, după ce a câștigat atât de multe trofee. Ajunge la clubul la care a visat mereu să joace, acolo unde fiecare jucător visează să ajungă: Real Madrid.

Reclamă
Reclamă

Cu voia lui Dumnezeu, Mbappe va putea să înscrie pentru noi la fel de multe goluri cum a făcut-o la echipa anterioară și la naționala Franței, și să realizăm lucruri mărețe împreună”, a declarat Vinicius, conform CNN.

Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

Răsturnare de situaţia | Spaniolii au dezvăluit decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului. Oficialii unei echipe din Arabia Saudite i-au oferit starului brazilian un contract în valoare de nu mai puţin de un miliard de euro.

Conform AS.com, care citează ESPN, Vinicius a luat decizia finală în privinţa ofertei de un miliard primită din partea saudiţilor. Starul brazilian a ales să rămână la Real Madrid, şi în acest sezon.

Reclamă

Brazilianul le-ar fi transmis însă saudiţilor că în sezonul viitor, va lua în calcul o plecare de la Real Madrid. Vinicius nu ar spune pas unei mutări în Arabia Saudită, pentru un contract de un miliard de euro, însă din stagiunea următoare.

Spaniolii mai menţionează faptul că unul dintre motivele pentru care Vinicius a ales să rămână la Real Madrid este faptul că îşi doreşte să câştige Balonul de Aur. Brazilianul este unul dintre favoriţi la câştigarea râvnitului trofeu, alături de Jude Bellingham sau Lamine Yamal.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Micul geniu din România!” Olimpiu Moruţan, aproape de a semna cu noua echipă. Lovitura pregătită pe piaţa transferurilor!

20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

20:10

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

18:54

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

18:54

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și