Închide meniul

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor: „Serios? De câţi mai e nevoie?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2024, 18:23

Reclamă
Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor: „Serios? De câţi mai e nevoie?

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor

Mike Penders, prezentat oficial la Chelsea / chelseafc.com

Chelsea continuă asaltul pe piaţa transferurilor şi a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani. Gruparea de pe Stamford Bridge tocmai a oficializat achiziţia lui Mike Penders, un portar de mare perspectivă de la Genk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă este cotat la un milion de euro şi a apărat buturile echipei de seniori în numai două meciuri oficiale, Penders i-a convins pe şefii grupării din Premier League să achite o sumă uriaşă.

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani

Mike Penders nu se alătură lotului pregătit de Enzo Maresca şi va rămâne sub formă de împrumut în Belgia.

Penders și-a făcut debutul la seniori, în tricoul lui Genk, luna trecută, împotriva celor de la Standardul Liege. Nu a primit gol și, la 18 ani și 363 de zile, a devenit al treilea cel mai tânăr portar care a debutat în Jupiler Pro League. El își va continua dezvoltarea în fotbalul belgian, în acest sezon„, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial.

Dacă ar fi venit la Chelsea acum, ar fi fost al şaselea portar al „albaştrilor”. Tot în această varăl-a transferat şi pe Filip Jorgensen, de la Villarreal, pentru 24.5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Titular rămâne spaniolul Robert Sanchez, în timp ce pentru postul de portar de rezervă se luptă Filip Jorgensen, Djordje Petrovic, Marcus Bettinelli şi Lucas Bergstrom. Acestora li se adaugă Kepa Arrizabalaga, care este pe picior de plecare. Portarul pe care Chelsea plătea 80 de milioane de euro în 2018 este pe punctul de a fi împrumutat la Bournemouth.

Fanii au răbufnit când au aflat că a fost cumpărat şi Mike Penders. Aceştia au transmis mesaje dure pe reţelele sociale, anunţă thesun.co.uk.

Serios, de câţi portari mai e nevoie?

Reclamă

Aproape putem alcătui un prim 11 numai din portari. Un lucru perfect normal

De câţi portari are nevoie un club de fotbal???

Trebuie specificat că Chelsea mai are şi goalkeeperi împrumutaţi la alte echipe. Eddie Beach, Luke Campbell, Ted Curd, Teddy Sharman-Lowe şi Gabriel Slonina au fost cedaţi până în vară.

Lotul lui Chelsea este estimat la 1.09 miliarde de euro de Transfermarkt. Numai Manchester City (1.3 miliarde de euro) şi Arsenal (1.15 miliarde de euro) sunt considerate a fi mai valoroase.

„Albaştrii” au trei puncte după primele două etape din Premier League, graţie victoriei spectaculoase cu Wolverhampton, scor 6-2. Sezonul trecut s-au clasat pe locul şase în campionatul Angliei.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

22:12

EXCLUSIVHelmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

21:28

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

20:59

„Micul geniu din România!” Olimpiu Moruţan, aproape de a semna cu noua echipă. Lovitura pregătită pe piaţa transferurilor!

20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și