Închide meniul

Wolverhampton – Chelsea 2-6! Meci nebun în Premier League! Madueke, hattrick! Cole Palmer, gol și 3 pase decisive

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 18:37

Reclamă
Wolverhampton – Chelsea 2-6! Meci nebun în Premier League! Madueke, hattrick! Cole Palmer, gol și 3 pase decisive

Wolverhampton - Chelsea 2-6!

Profimedia

Duelul dintre Wolverhampton și Chelsea s-a încheiat cu scorul de 2-6! Partida a contat pentru etapa a 2-a a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Molineux Stadium, oaspeţii au deschis scorul încă din minutul al doilea, când a înscris Nicolas Jackson. Egalarea gazdelor a venit prin golul lui Matheus Cunha, în minutul 27.

Wolverhampton – Chelsea 2-6!

Cole Palmer a readus în avantaj pe londonezi, în minutul 45, însă Jorgen Strand Larsen a făcut 2-2 în al şaselea minut de prelungire al primei părţi şi la pauză a fost egal, notează news.ro.

În partea secundă a intrat în scenă duetul Cole Palmer – Noni Madueke. Palmer a fost servantul, Madueke finalizatorul, iar Chelsea a marcat la foc automat.

Noni Madueke a reuşit primul hat-trick, înscriind în minutele 49, 58 şi 63, iar Joao Felix a stabilit rezultatul final, Wolverhampton – Chelsea 2-6.

Reclamă
Reclamă

După acest rezultat, Chelsea are 3 puncte în clasament, în timp ce Wolverhampton a rămas cu 0 puncte, după 2 partide jucate.

Muric, portarul naţionalei din Kosovo, două gafe uriaşe şi 3 goluri primite în 4 minute de la City

Muric, portarul naţionalei din Kosovo a făcut două gafe uriaşe şi a avut 3 goluri primite în 4 minute de la Manchester City. Prima parte a meciului cu echipa lui Pep Guardiola a fost de coșmar pentru viitorul adversar al României.

Muric se va duela cu tricolorii lui Mircea Lucescu în Nations League, Liga C, pe data de 6 septembrie, de la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă

UPDATE: Erling Haaland a reușit hattrick-ul! Norvegianul a înscris și în minutul 88.

Muric este legitimat la Ipswich Town, echipă care a promovat în Premier League la finalul sezonului precedent. Echipa kosovarului a început excelent duelul cu Manchester City și a deschis scorul în minutul 7, prin Szmodics.

Ulterior, Manchester City a primit o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Haaland, în minutul 11.

În minutul 14, Muric a comis o gafă uluitoare, care a dus la un nou gol pentru Manchester City. Kosovarul a primit mingea în afara careului și a fost deposedat de Savinho. Mingea a ajuns apoi la De Bruyne, care a înscris, cu poarta goală, de la distanță.

Tot Muric a „comis-o” și în minutul 16, atunci când a ieșit din poartă, în mod eronat, după o pasă lungă trimisă către Erling Haaland. Norvegianul a trimis mingea pe lângă portarul kosovar și a reușit apoi să o șuteze în poarta goală.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:42

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB! Echipa de start a roș-albaștrilor

20:30

LIVE TEXTCFR Cluj – Botoşani 2-0! Damjan Djokovic, gol superb! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă!

20:23

Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele de start

20:11

Endrick a debutat cu gol la Real Madrid! Brazilianul de 18 ani, execuție superbă în 3-0 cu Valladolid

20:00

LIVE VIDEOPAOK – Panetolikos 0-0 e ACUM, live în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu caută a doua victorie din Superliga Greciei

20:00

Real Madrid – Valladolid 3-0. Endrick, gol la primul meci pe „Bernabeu”! Liverpool – Brentford 2-0. Salah a făcut show

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 LIVE VIDEOEstoril – Gil Vicente se joacă ACUM în AntenaPLAY. Braga – Moreirense e de la 22:30 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2
Citește și