Închide meniul

Al Hilal, aproape de o nouă lovitură în mercato după transferul lui Cancelo! Un star de la Bayern, așteptat în Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 14:52

Reclamă
Al Hilal, aproape de o nouă lovitură în mercato după transferul lui Cancelo! Un star de la Bayern, așteptat în Arabia Saudită

Al Hilal e aproape de o nouă lovitură în mercato, după ce a oficializat transferul lui Joao Cancelo.

Profimedia.

Al Hilal e aproape de o nouă lovitură în mercato după transferul lui Joao Cancelo! Kingsley Coman este starul care e așteptat în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana sezonului trecut din Arabia Saudită dă lovitură după lovitură în mercato și se pregătește pentru Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Al Hilal, aproape de o nouă lovitură în mercato după transferul lui Cancelo!

După ce a oficializat transferul lui Joao Cancelo, Al Hilal a negociat transferul lui Coman. Potrivit informațiilor oferite de L’Equipe, francezul de la Bayern Munchen a acceptat deja propunerea de a juca în zona golfului.

Negocierile contractului ar trebui să fie o simplă formalitate, având în vedere salariile uriașe care se oferă în Arabia Saudită.

În momentul de față, Kingsley Coman este cotat la suma de 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai evoluat pentru: PSG, Juventus și Bayern.

Reclamă
Reclamă

În vârstă de 28 de ani, Kingsley Coman a adunat și 57 de meciuri la echipa națională a Franței, în care a marcat 8 goluri.

Joao Cancelo a fost prezentat de Al-Hilal!

Joao Cancelo a fost prezentat de Al-Hilal. Fostul star al celor de la Manchester City şi Barcelona a acceptat oferta arabilor şi a semnat cu Al Hilal.

Împrumutat de „cetăţeni” la Barcelona sezonul trecut, portughezul a impresionat la formaţia blaugrana, care l-a dorit şi în acest sezon. În acest sezon, Joao Cancelo poate fi urmărit în Liga Campionilor Asiei, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Oferta lui Al Hilal a fost însă peste ce au putut oferi catalanii, iar Joao Cancelo a devenit colegul unor jucători precum Neymar, Aleksandar Mitrovic sau Milinkovic-Savic.

La noua sa echipă, Joao Cancelo va avea un salariu fabulos. Portughezul va câştiga 15 de milioane de euro pe sezon la noua sa echipă. Pentru transferul lui Cancelo, Manchester City va încasa şi ea 25 de milioane de euro.

La echipa lui Pep Guardiola, Joao Cancelo ajungea în 2019, de la Juventus. „Cetăţenii” au plătit atunci 65 de milioane de euro. Cancelo a mai jucat la Benfica, Valencia, Inter şi Bayern Munchen în cariera sa.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

LIVE TEXTFC Voluntari – Dinamo 0-0. „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și