Închide meniul

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

Alex Masgras Publicat: 27 august 2024, 22:22

Reclamă
Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal / Profimedia

Joao Cancelo a fost prezentat de Al-Hilal. Fostul star al celor de la Manchester City şi Barcelona a acceptat oferta arabilor şi a semnat cu Al Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutat de „cetăţeni” la Barcelona sezonul trecut, portughezul a impresionat la formaţia blaugrana, care l-a dorit şi în acest sezon. În acest sezon, Joao Cancelo poate fi urmărit în Liga Campionilor Asiei, LIVE în AntenaPLAY.

Joao Cancelo a fost prezentat de Al-Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

Oferta lui Al Hilal a fost însă peste ce au putut oferi catalanii, iar Joao Cancelo a devenit colegul unor jucători precum Neymar, Aleksandar Mitrovic sau Milinkovic-Savic.

La noua sa echipă, Joao Cancelo va avea un salariu fabulos. Portughezul va câştiga 15 de milioane de euro pe sezon la noua sa echipă. Pentru transferul lui Cancelo, Manchester City va încasa şi ea 25 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

La echipa lui Pep Guardiola, Joao Cancelo ajungea în 2019, de la Juventus. „Cetăţenii” au plătit atunci 65 de milioane de euro. Cancelo a mai jucat la Benfica, Valencia, Inter şi Bayern Munchen în cariera sa.

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia.

Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:33

Stefanos Tsitsipas, eliminat încă din primul tur de la US Open 2024! Un nou turneu ratat pentru grec la New York

23:28

EXCLUSIV„E bărbat, să iasă de sub umbra tatălui!” Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi. Cere „ruptura” de Gică Hagi

23:24

Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo: „Îmi place!”. Cei trei jucători remarcaţi de fostul jucător al Stelei

22:53

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid: „Vreau să fiu clar!”. Mesaj categoric pentru şefii lui Rangers

22:12

EXCLUSIVHelmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

1 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 2 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 3 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 4 Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!” 5 Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1: „E penalty clar, s-a văzut din tribună. Cine sunt eu să cer explicaţii?” 6 Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Mesaj direct pentru fiul „Regelui”
Citește și