Închide meniul
Foto

L-a înlocuit pe Cristi Borcea în viaţa „celei mai frumoase femei” şi acum este în extaz: „Cea mai bună decizie a vieţii mele!”

Publicat: 28 august 2024, 18:13

Reclamă
L-a înlocuit pe Cristi Borcea în viaţa „celei mai frumoase femei” şi acum este în extaz: „Cea mai bună decizie a vieţii mele!”

L-a înlocuit pe Cristi Borcea în viaţa "celei mai frumoase femei" şi acum este în extaz

Alina Vidican şi-a refăcut viaţa cu Claude Senhoreti, după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Instagram/Profimediaimages

Milionarul brazilian care l-a înlocuit pe Cristi Borcea în viaţa „celei mai frumoase femei” este în extaz. Claude Senhoreti, pilotul de curse care s-a căsătorit cu Alina Vidican, a avut un mesaj emoţionant pentru fostul model din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au împlinit trei ani de când fosta soţie a lui Cristi Borcea a fost dusă la altar de Claude Senhoreti. Alina a primit o urare emoţionantă de la cel cu care şi-a refăcut viaţa.

L-a înlocuit pe Cristi Borcea în viaţa „celei mai frumoase femei” şi acum este în extaz

Aniversare fericită celei mai frumoase femei din lume, care mi-a adus împlinire şi bucurie în viaţă, prin dragostea ei infinită. Uneori cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie ce înseamnă ea pentru mine. Ştiu că am luat cea mai bună decizie a vieţii mele când ţi-am încredinţat inima mea.

Eşti cea mai bună prietenă, sufletul meu pereche şi totul pentru mine. A fost o adevărată binecuvântare să te am alături de mine în toţi aceşti trei ani. De-abia aştept să îmi petrec toată viaţa alături de tine. Te iubesc mai presus decât cuvinte!„, a fost mesajul postat, pe reţelele sociale, de Claude Senhoreti.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Reclamă
Reclamă

Alina Vidican a împlinit 40 de ani în luna martie. Cea de-a doua soţie a fostului patron de la Dinamo este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea are doi copii cu Cristi Borcea, pe George Alexandru şi pe Gloria.

Claude Senhoreti este pilot de curse și deține o firmă organizatoare de evenimente din domeniul auto. Brazilianul a implicat-o în afacere și pe Alina Vidican. Printre serviciile puse la dispoziție de firma lui Senhoreti se numără și închirierea de mașini de lux, precum Ferrari și Lamborghini.

Alina Vidican este răsfăţată cu cadouri scumpe de soţul ei. În ziua nunţii, fosta soție a lui Cristi Borcea a primit un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari, potrivit cars.com. Bolidul de lux atinge o viteză maximă de 342 km/h.

Reclamă

Ce spunea Alina Vidican despre Valentina Pelinel, în trecut: „Am simțit că e periculoasă!”

Cristi Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți în perioada 2011-2016. Căsnicia lor a ajuns la final după ce milionarul român a înșelat-o pe Alina cu Valentina Pelinel, actuala lui soție.

În urmă cu ceva timp, Alina Vidican a explicat că era conștientă de faptul că Cristi Borcea o înșală cu Valentina Pelinel. Cu toate acestea, Alina a continuat relația cu Borcea și chiar a ales să se căsătorească cu el.

Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă (n.r. – pe Valentina Pelinel)! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!

Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul„, a spus Alina Vidican, în urmă cu câțiva ani.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. a fost căsătorit cu Mihaela Borcea timp de aproape 23 de ani, divorţând în 2011. Alături de aceasta, omul de afaceri de 54 de ani are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa şi Angelo.

Din 2011 şi până în 2016, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican, alături de care are doi copii, George Alexandru şi Gloria. În timpul acestui mariaj, omul de afaceri a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu, relaţie din care s-a născut o fetiţă, Andreina Carolyn.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea timp de aproape 23 de ani, divorţând în 2011. Alături de aceasta, omul de afaceri de 54 de ani are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa şi Angelo.

Din 2011 şi până în 2016, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican, alături de care are doi copii, George Alexandru şi Gloria. În timpul acestui mariaj, omul de afaceri a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu, relaţie din care s-a născut o fetiţă, Andreina Carolyn.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Se ştiu toate echipele din grupa principală Champions League. Care este noul format şi cum arată urnele

23:19

VideoHelmut Duckadam nu îi dă nicio şansă lui Florin Niţă să revină naţionala României. Anunţ ferm despre strategia lui Mircea Lucescu

23:13

Meci nebun pentru Florin Niţă în Al Hilal – Damac 3-2! Românul a gafat, la debut, sub ochii lui Cosmin Contra

22:16

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

21:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz 6 „Se joacă, se distrează cu mine” Gigi Becali a spus motivul pentru care FCSB a ratat grupele Ligii Campionilor!
Citește și