Închide meniul
EXCLUSIV

Avertismentul lui Alex Bourceanu, când a aflat că Gigi Becali e gata să îl vândă pe Darius Olaru: „Asta înseamnă pentru FCSB”

Publicat: 28 august 2024, 21:05

Reclamă
Avertismentul lui Alex Bourceanu, când a aflat că Gigi Becali e gata să îl vândă pe Darius Olaru: „Asta înseamnă pentru FCSB

Avertismentul lui Alex Bourceanu, când a aflat că Gigi Becali e gata să îl vândă pe Darius Olaru

Alex Bourceanu, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Acesta este avertismentul lui Alex Bourceanu, când a aflat că Gigi Becali e gata să îl vândă pe Darius Olaru. Latifundiarul din Pipera este convins că va încasa 30 de milioane de euro dacă FCSB va intra în Europa League şi dacă-l va vinde pe Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul campioanei României este sigur de peste zece miloane de euro! Din transferul lui Florinel Coman si din grupele Conference League, pe care FCSB le prinde dacă pierde cu LASK Linz! Olaru vrea să plece şi el după returul cu austriecii.

Avertismentul lui Alex Bourceanu, când a aflat că Gigi Becali e gata să îl vândă pe Darius Olaru

Alex Bourceanu este sigur că FCSB va suferi în acest sezon, dacă îşi va pierde căpitanul.

Şi el are nevoie, probabil, de o nouă provocare. Pentru el ar fi un moment foarte bun. În schimb, pentru echipă este un jucător foarte important. Odată cu plecarea lui, va lăsa un gol care, sigur, va fi umplut, dar va dura până va fi pe deplin acoperit„, a declarat Alex Bourceanu în exclusivitate pentru AS.ro.

Prinsă cu Europa, FCSB împarte locurile codaşe în campionat cu Gloria Buzău.

Reclamă
Reclamă

Lotul nu este neapărat foarte numeros, este destul de dificil să faci multe schimbări şi să rămâi cu o echipă destul de competitivă„, a mai spus fostul mijlocaş al roş-albaştrilor.

Campion mondial la minifotbal, Bourceanu vrea să dea lovitura şi ca antrenor în fotbalul mare! Ca secund la Clinceni, în liga a treia, a rezistat o singură lună.

Hai să spunem o nepotrivire de caracter”, a reacţionat Bourceanu.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că Darius Olaru are oferte din Rusia şi din Golf. Căpitanul FCSB-ului ar putea pleca pe finalul perioadei de mercato.

Adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB

A fost dezvăluit adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu la FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a spus „pas” propunerii lui Gigi Becali, cel puţin pentru moment.

Gigi Becali a dezvăluit că i-a propus un salariu mai mare lui Darius Olaru, însă acesta nu a acceptat pe motiv că nu ar fi interesat de bani. Patronul campioanei a făcut aceste dezvăluiri, după ce căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în meciul cu Poli Iaşi.

Însă, conform spotmedia.ro, adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu acceptă o mărire de salariu ar fi reprezentat de faptul că aceasta ar veni „la pachet” şi cu o creştere a clauzei de reziliere.

Noua clauză de reziliere ar urma să fie de zece milioane de euro, ceea ce ar face mai dificil un transfer al lui Darius Olaru de la FCSB. Totodată, căpitanul roş-albaştrilor are în prezent un salariu de 20.000 de euro, iar Gigi Becali a vrut să i-l mărească la 30.000 de euro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Se ştiu toate echipele din grupa principală Champions League. Care este noul format şi cum arată urnele

23:19

VideoHelmut Duckadam nu îi dă nicio şansă lui Florin Niţă să revină naţionala României. Anunţ ferm despre strategia lui Mircea Lucescu

23:13

Meci nebun pentru Florin Niţă în Al Hilal – Damac 3-2! Românul a gafat, la debut, sub ochii lui Cosmin Contra

22:16

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

21:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz 6 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz
Citește și