Închide meniul

Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”

Alex Masgras Publicat: 29 august 2024, 10:10 / Actualizat: 29 august 2024, 11:34

Reclamă
Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi

Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: "Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi"

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei. Starul portughez al celor de la Al Nassr a marcat recent golul cu numărul 899 al carierei în meciul câştigat de echipa sa pe terenul celor de la Al Feiha, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 39 de ani, Ronaldo nu vrea să se oprească şi vrea să ajungă la 1000 de goluri. De asemenea, el a făcut referire şi la numărul neoficial de goluri marcate de Pele, spunând că toate reuşitele sale au fost filmate. Cristiano Ronaldo poate fi urmărit în acest sezon în Liga Campionilor Asiei, competiţie care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”

Într-un interviu pe canalul său de YouTube cu Rio Ferdinand, Cristiano Ronaldo a împărtăşit obiectivul său de a ajunge la 1.000 de goluri în cariera sa. Portughezul a făcut şi o referire clară la Pele şi Romario, spunând că a filmat „dovada” tuturor realizărilor sale, notează news.ro. La 39 de ani, el are 899 de goluri marcate.

„Mai întâi vreau să ajung la 900 de goluri, apoi la 1.000. Dar cu o diferenţă: toate golurile mele sunt filmate, am dovezi”, a declarat Cristiano Ronaldo, într-o referire clară la Pele şi chiar Romario. „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”.

„Dacă vreţi mai multe goluri, le pot aduce şi pe cele pe care le-am marcat la antrenament, nicio problemă”, a glumit Cristiano Ronaldo.

Reclamă
Reclamă

În ceea ce-l priveşte pe Pele, sunt adesea avansate mai multe cifre, de la cele 778 de goluri oficiale la cele aproape 1.300 revendicate.

La 39 de ani, motivaţia fostului jucător al lui Real Madrid rămâne practic intactă. „Încă vreau să înscriu goluri. Fie că este împotriva Franţei sau împotriva Al-Ettifaq, nu contează pentru mine”, a spus el. „După un meci pe care l-am câştigat, e întotdeauna mai bine. Dar dacă înscriu, voi fi un pic mai fericit. Iar după o înfrângere, am învăţat că viaţa merge mai departe”.

Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos şi e la un pas de o bornă incredibilă! Starul portughez a oferit şi un assist

Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos şi e la un pas de o bornă incredibilă! În minutul 45+10 al meciului Al Feiha – Al Nassr 1-4, starul portughez a marcat din lovitură liberă.

Reclamă

A fost cel de al 899-lea gol din cariera lui Cristiano Ronaldo. Anterior, portughezul a oferit un assist la primul gol al meciului, marcat de Talisca, în minutul 5.

Ronaldo a înscris şi cel de al 64-lea gol al lui din lovitură liberă în meciul cu Al Feiha. Rivalul său, Leo Messi, are 65 de goluri marcate din lovitură liberă în carieră.

Ronaldo ar putea înscrie cel de al 900-lea gol al lui la meciul Portugaliei cu Croaţia, din Liga Naţiunilor. Partida se va disputa joi, 5 septembrie, de la ora 21:30.

Al Feiha – Al Nassr s-a încheiat 1-4. Talisca a reuşit o „dublă”, înscriind în minutele 5 şi 90+5. Primul gol al său a fost reuşit din pasa lui Ronaldo. Pentru Al Nassr a mai marcat Brozovic, în minutul 85.

Singurul gol al gazdelor a fost înscris de Fashion Sakala, în minutul 86. Al Nassr are 4 puncte după două etape în acest sezon din campionatul Arabiei Saudite.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:01

Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional! Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

15:01

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

14:48

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

13:59

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipier

13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

13:32

Gigi Becali a luat decizia în privinţa lui Vlad Chiricheş! Ce a pregătit patronul FCSB pentru meciul cu LASK Linz

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și