Închide meniul

Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos şi e la un pas de o bornă incredibilă! Starul portughez a oferit şi un assist

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2024, 11:36

Reclamă
Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos şi e la un pas de o bornă incredibilă! Starul portughez a oferit şi un assist

Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos şi e la un pas de o bornă incredibilă!

Cristiano Ronaldo sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos şi e la un pas de o bornă incredibilă! În minutul 45+10 al meciului Al Feiha – Al Nassr 1-4, starul portughez a marcat din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost cel de al 899-lea gol din cariera lui Cristiano Ronaldo. Anterior, portughezul a oferit un assist la primul gol al meciului, marcat de Talisca, în minutul 5.

Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos şi e la un pas de o bornă incredibilă! Starul portughez a oferit şi un assist

Ronaldo a înscris şi cel de al 64-lea gol al lui din lovitură liberă în meciul cu Al Feiha. Rivalul său, Leo Messi, are 65 de goluri marcate din lovitură liberă în carieră.

Ronaldo ar putea înscrie cel de al 900-lea gol al lui la meciul Portugaliei cu Croaţia, din Liga Naţiunilor. Partida se va disputa joi, 5 septembrie, de la ora 21:30.

Al Feiha – Al Nassr s-a încheiat 1-4. Talisca a reuşit o „dublă”, înscriind în minutele 5 şi 90+5. Primul gol al său a fost reuşit din pasa lui Ronaldo. Pentru Al Nassr a mai marcat Brozovic, în minutul 85.

Reclamă
Reclamă

Singurul gol al gazdelor a fost înscris de Fashion Sakala, în minutul 86. Al Nassr are 4 puncte după două etape în acest sezon din campionatul Arabiei Saudite.

Ronaldo, despre provocarea de a marca 1.000 de goluri în carieră: „Nu urmăresc recordurile, ci ele pe mine”

Ronaldo vorbea la finalul anului trecut despre provocarea de a marca 1.000 de goluri în carieră. Pele ar fi marcat 1281 de goluri în 1363 de meciuri, chiar dacă unele au fost înscrise în amicale neoficiale. Regretatul brazilian deţine încă recordul din Guinness Book al celor mai multe goluri marcate.

”Vom vedea cum sunt psihic, ce motivaţie am şi, evident, cum voi fi din punct de vedere fizic. Dacă picioarele şi fizicul mă vor trata la fel de bine cum le tratez, vom vedea. Sunt paşi mici care mă motivează, dar să ajung la 1.000, trebuie mai întâi să ajung la 900 de goluri”, declara Ronaldo în luna octombrie a anului trecut, după un gol contra Slovaciei.

Reclamă

”Mă simt bine, sunt fericit la clubul meu şi la naţională, lucrurile merg bine, am marcat multe goluri şi mă simt bine fizic. Am vrut să bat acest record naţional, la numărul de goluri, care a fost deja doborât, dar şi la numărul de meciuri, care a fost şi el doborât.

Şi aşa cum am spus, eu nu urmăresc recordurile, ci recordurile mă urmăresc pe mine. Aşa că voi continua să gândesc în acelaşi mod!”, mai spunea Ronaldo, citat de goal.com.

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia.

Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Adversarele de acasă ale lui Al Gharafa

  • Pakhtakor (Uzbekistan)
  • Al Ain (Emiratele Arabe Unite)
  • Al Nassr (Arabia Saudită)
  • Al Wasl (Emiratele Arabe Unite)

Adversarele din deplasare ale lui Al Gharafa

  • Persepolis FC (Iran)
  • Al Hilal (Arabia Saudită)
  • Esteghlal FC (Iran)
  • Al Ahli Saudi FC (Arabi Saudită)

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și