Închide meniul

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

Alex Masgras Publicat: 29 august 2024, 15:01

Reclamă
Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem. Criteriile giuleştenilor

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: "Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem". Criteriile giuleştenilor

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a debutat pe banca echipei cu o victorie pe terenul celor de la Poli Iaşi şi a adus primul succes al Rapidului din acest sezon, după seria de şase meciuri fără victorie sub comanda lui Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregăteşte acum pentru derby-ul de pe Ion Oblemenco împotriva Universităţii Craiova, formaţie care vine după o înfrângere în Liga 1, pe Arcul de Triumf, cu Dinamo.

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

Înaintea acestei partide, Marius Şumudică a anunţat că transferul unui jucător de valoarea lui Rrahmani reprezintă o adevărată provocare, dar face tot posibilul pentru a aduce săptămâna viitoare doi jucători peste nivelul celor care fac parte din lotul Rapidului în acest moment.

De asemenea, Marius Şumudică a anunţat şi că va renunţa la doi jucători, dar nu a luat încă o decizie în acest sens. Mai mult, „Şumi” vrea jucători care să facă diferenţa imediat, iar primul criteriu va fi legat de prestaţiile jucătorilor din ultimii doi ani:

„Ne dorim să transferăm un jucator aproape de valoarea lui Rrahmani, dar cred că un jucător ca el vine în campionatul nostru o data la 20 de ani. Suntem mai mulţi care decidem, iar ultima decizie o am eu.

Reclamă
Reclamă

Şi, dupa cum ştiţi, eu nu prea am dat greş cu transferurile pe care le-am facut. Domnul Şucu este dispus să facă orice efort, suntem în contact permanent, discutăm şi încercăm să aducem jucătorii care ne vor ajuta să facem treabă la Rapid. Mă opun transferurilor făcute doar de dragul de a le face.

Săptămâna viitoare sper să avem doi jucători noi in cadrul lotului, jucători peste nivelul celor pe care îi avem, iar pentru asta muncim zi şi noapte. Dăm telefoane, analizăm, discutăm, dormim foarte puţin. Primul criteriu este ce a făcut în ultimii doi ani. Nu vreau jucători pe care să-i resuscitez pentru că nu avem timp.

Va trebui totodată să renunţăm la doi jucători, dar nu am luat înca decizia”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul”

Florin Prunea a fost scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez s-a despărţit în urmă cu o săptămână de Rapid, fiind înlocuit pe banca tehnică a giuleştenilor de Marius Şumudică.

Sub comanda lui Neil Lennon, care a rezistat şase etape, Rapid a fost singura echipă fără victorie în Liga 1. Pe lângă rezultatele slabe şi jocul nesatisfăcător, foarte multă lume i-a reproşat lui Lennon faptul că l-a folosit pe Cristi Săpunaru doar 24 de minute în primele şase etape.

La o săptămână de la despărţirea lui Neil Lennon de Rapid, Florin Prunea a recunoscut că a fost scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon. Vârsta căpitanului giuleştenilor a fost justificarea lui Lennon pentru neutilizarea lui Săpunaru.

Prunea a apreciat însă modul în care Cristi Săpunaru a vorbit despre fostul antrenor din Giuleşti:

„Cum poți să spui așa ceva? Mie îmi venea să sparg televizorul când am auzit. Cum să-i spui ‘he’s 40?'(n.r.-are patruzeci de ani)? Numai gândiți-vă cum s-a simțit Cristi. Oricum, acum nu a spus (n.r. Cristi Săpunaru) nimic urât despre el (n.r.-Neil Lennon)”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Cele mai tari meciuri din noul sezon al UEFA Champions League. Dueluri şoc! Real Madrid – Dortmund, reeditarea ultimei finale

20:05

Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet

19:55

LIVE TEXTPafos – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League

19:30

„Cum a fost să joci în Liga Campionilor?” Reacţia fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo, la tragerea la sorţi: „Nu uitaţi asta”

19:03

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

18:52

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și