Închide meniul
NEWS ALERT

Carlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 6:55

Reclamă
Carlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp

Carlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi

Carlos Alcaraz, eliminat la US Open 2024 - Profimedia Images

Carlos Alcaraz e OUT de la US Open 2024, după un eşec teribil, în doar trei seturi. Botic Van De Zandschulp este cel care l-a învins pe iberic, cu 6-1, 7-5, 6-4, în puţin peste două ore şi 21 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezul de 28 de ani de pe locul 74 ATP care pierduse precedentele două întâlniri cu Alcaraz, fără set câştigat, a produs una dintre cele mai mari surprize din istorie şi şi-a luat revanşa, obţinând a doua sa victorie în faţa unui jucător de Top 5.

Carlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp

„Este una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Campionul de la Roland Garros şi Wimbledon şi câştigător la US Open în 2022, învins în turul 2 de Botic Van De Zandschulp. Olandezul a jucat ireal în cele două ore şi 20 de minute”, a notat Jose Mergado, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din lumea tenisului.


Pentru Carlos Alcaraz, aceasta este cea mai slabă reprezentaţie la un turneu de Grand Slam, din 2021 pănă acum. Cu trei ani în urmă, el era învins la Wimbledon, de asemeena în turul 2, de Daniil Medvedev, tot în 3 seturi, 4-6, 1-6, 2-6.

Carlos Alcaraz, cel mai bine plătit jucător de tenis din lume

Carlos Alcaraz este cel mai bine plătit jucător de tenis din lume. Novak Djokovic e pe locul 2 în topul făcut de cei de la Forbes. Spaniolul Carlos Alcaraz se află în fruntea listei celor mai bine plătiţi jucători de tenis în 2024, publicată vineri de revista Forbes, informează EFE.

Reclamă
Reclamă

Campion la Roland Garros şi Wimbledon anul acesta, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Paris, Alcaraz, numărul 3 mondial, a câştigat 42,3 milioane de dolari (înainte de taxe şi plăţi către agenţi), conform estimării Forbes care, pentru acest clasament, a luat în calcul perioada între US Open 2023 şi US Open 2024.

Din cele 42,3 milioane de dolari, 10,3 milioane au fost obţinute pe terenul de joc, iar 32 de milioane din activităţi în afara acestuia, care includ sponsorizări şi acorduri cu multinaţionale precum Nike, Rolex sau BMW.

Spaniolul, în vârstă de 21 de ani, l-a detronat pe sârbul Novak Djokovic, ale cărui venituri în ultimele douăsprezece luni au fost de 37,2 milioane de dolari.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:08

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 3 al Italiei au fost LIVE în AntenaPLAY! Liderul Leonardo Fornaroli, în pole-position

16:49

„Cum să nu-l chemi?” Gigi Becali, mesaj ferm despre surprizele din lotul convocat de Mircea Lucescu! Ce a spus despre Lixandru

16:41

VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Kimi Antonelli, accident la Monza

16:38

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti! Mesajul „diavolilor”

15:53

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce a aflat adversarele din Europa League. Cât va costa pachetul pentru meciurile de acasă

15:42

Eduard Novak a ratat finala la para ciclism, C4 – 5 1000 m contratimp de la Jocurile Paralimpice

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și