Închide meniul

Dan Petrescu şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa din Cipru, Pafos – CFR 3-0. „Ne-am dat noi primele două goluri”

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 9:03

Reclamă
Dan Petrescu şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa din Cipru, Pafos – CFR 3-0. „Ne-am dat noi primele două goluri

Dan Petrescu şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa din Cipru, Pafos - CFR 3-0

Dan Petrescu, la finalul unui meci - Profimedia Images

Dan Petrescu şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa din Cipru, Pafos – CFR 3-0, care a dus la eliminarea ruşinoasă a ardelenilor din cupele europene, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că Pafos a meritat calificarea. Bineînțeles, dacă la meciul tur am fi primit penalty și am fi câștigat cu 2-0, cred că era mai greu de întors un rezultat de 2-0.

Dan Petrescu şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa din Cipru, Pafos – CFR 3-0

Am făcut două cadouri în prima repriză. Practic, Pafos a avut trei ocazii, două cadouri făcute de noi. Ne-am trezit la pauză conduși cu 2-0. A fost foarte greu să mai întoarcem rezultatul. Am și schimbat sistemul, dar n-a ajutat la nimic.

Se vedea că adversarii sunt mai bine decât noi. Am avertizat înainte să jucăm cu ei. Toată lumea a zis că așa fac eu mereu, dar știu valoarea jucătorilor de la Pafos.

Fundașii noștri, în afară de Camora, n-au jucat în cupele europene până acum. Nici Mogoș, nici Boben, nici Kresic. Ei au fost în divizia B și C în Italia înainte să vină la CFR, iar nivelul în Europa este puțin mai mare. Și s-a văzut, au făcut multe greșeli.

Reclamă
Reclamă

Keita a făcut o greșeală incredibilă, n-avea voie să dea pasă la adversar în momentul ăla. Practic, ne-am dat noi primele două goluri. Plus al treilea, un penalty cadou. Dacă faci greșeli meriți să ieși din competiție.

Cred că și cu echipa pe care am avut-o în acea campanie europeană din 2019 am fi avut un meci foarte greu aici, cu Pafos. Nu știu dacă aveam ocazii, dar sigur ne apăram mai bine. Pafos este un adversar puternic, care va face puncte multe grupe, mai ales acasă”, a spus Petrescu, la conferinţa de presă.

Pafos – CFR 3-0

Pafos a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia CFR Cluj, în manşa secundă a play-off-ului Conference League. Ciprioţii s-au calificat în faza următoare a competiţiei, în timp ce clujenii au fost eliminaţi din cupele europene.

Reclamă

Pafos a avut o primă ocazie încă din startul meciului de la Limassol, iar în minutul 16 Jaja a ratat şi el. Brazilianul şi-a răscumpărat greşeala în minutul 28, deschizând scorul din pasa lui Jairo. După numai trei minute Goldar a înscris şi a dus scorul la 2-0 pentru gazde.

Ciprioţii au înscris în minutul 45+1, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Gazdele au majorat totuşi avantajul în minutul 48. Arbitrul a dictat penalty după un fault comis în careu de Boben, iar Tankovic a transformat cu siguranţă.

Elevii lui Dan Petrescu nu au reuşit să îşi revină, au jucat slab şi Pafos – CFR Cluj a fost 3-0. Ciprioţii merg în grupele Conference League, în timp ce echipa clujeană a fost eliminată din cupele europene.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:20

„Regreţi că nu vei fi pe teren cu United?” Florinel Coman, reacţie fermă după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

18:00

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei este ACUM în AntenaPLAY. Kimi Antonelli, accident în FP1

17:46

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: „Îl răzbunăm pe Ianis”. Câte puncte obţine FCSB

17:30

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei au fost în AntenaPLAY. Zane Maloney, în pole-position

17:08

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 3 al Italiei au fost LIVE în AntenaPLAY! Liderul Leonardo Fornaroli, în pole-position

16:49

„Cum să nu-l chemi?” Gigi Becali, mesaj ferm despre surprizele din lotul convocat de Mircea Lucescu! Ce a spus despre Lixandru

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și