Închide meniul

Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?”

Publicat: 30 august 2024, 10:23

Reclamă
Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?

Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi a avut un mesaj pentru prim-ministrul României. Ce i-a transmis patronul FCSB

Gigi Becali, în faţa jurnaliştilor / Profimediaimages

Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB – LASK Linz, şi i-a cerut un singur lucru prim-ministrului României. Patronul campioanei din Liga 1 încearcă să îi dea lovitura decisivă lui Florin Talpan şi cere ajutor de la autorităţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îşi doreşte ca marca Steaua să fie scoasă la vânzare. Omul de afaceri vrea să intre la licitaţie şi este sigur că nu va avea rival.

Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru

Latifundiarul din Pipera a avut un mesaj ferm pentru Marcel Ciolacu, cel care a văzut din tribună calificarea FCSB-ului în grupa principală a Europa League.

Trebuie să revenim la normal. Dacă şi prim-ministrul, care a fost la stadion… Când a luat medalia a zis că a învins adevărul. Cu medalia româncei de la Jocurile Olimpice. Să învingă atunci adevărul, să facă dreptatea, că are posibilitatea, e prim-ministru. Poate.

Pentru ce? Scoateţi la vânzare marca. De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro cu marca? Scoteţi-o la vânzare, sunt bani publici„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

„Forza, roş-albaştrii”, a fost comentariul postat pe reţelele sociale de Marcel Ciolacu, la o poză făcută în timpul meciului.

Câţi bani va primi FCSB după calificarea în grupa principală Europa League

Iată câţi bani va primi FCSB după calificarea în grupa principală Europa League. Campioana României a trecut în dublă manşă de austriecii de la LASK Linz şi este sigură de alte 8 partide în cupele europene, în acest sezon.

FCSB va evolua în Europa League, competiţie care şi-a schimbat formatul, aşa cum s-a întâmplat şi în Champions League. A crescut şi numărul de echipe, la 36, iar fiecare formaţie va disputa 8 meciuri (4 acasă şi 4 în deplasare).

Reclamă

Chiar dacă a ratat sume uriaşe care ar fi venit din UEFA Champions League, după ce a fost eliminată de Sparta Praga în turul 3 preliminar, FCSB va avea parte de bonusuri consistente şi din Europa League.

Doar pentru prezenţa în a doua competiţie intercluburi a Europei, FCSB va primi alte 4,3 milioane de euro. Pentru fiecare victorie obţinută în grupa principală, echipa lui Gigi Becali va primi 450.000 de euro, în timp ce remiza în această fază a competiţiei este recompensată cu 150.000 de euro.

Va conta foarte mult şi locul pe care FCSB va încheia această grupă principală. Echipele de pe locurile 1-8 vor primi 2,35 milioane de euro. Aceeaşi sumă o vor primi şi echipele clasate pe locurile 9-16, care vor reuşi să se califice în optimile de finală din UEFA Europa League.

În ceea ce priveşte echipele de pe locurile 17-24, care vor obţine calificarea în optimi, UEFA le va recompensa cu 2,075 milioane de euro. Echipele de pe locurile 9-24 care nu vor ajunge în optimi vor primi câte 600.000 de euro.

Acestor sume se vor adăuga şi banii din Market Pool, dar care nu au fost încă anunţate din UEFA. FCSB poate obţine în jur de 3 milioane de euro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Mihai Pintilii, prima reacţie după ce a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: „Cu Manchester United va fi stadionul plin!”

14:48

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele! „Vreau Manchester United la Bucureşti şi să picăm cu PAOK”

14:15

LIVE TEXTFCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos

14:12

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Alexandru Mitriţă şi Chipciu sunt pe listă

13:59

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii

13:54

Cristiano Ronaldo, convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și