Închide meniul
Foto

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu o fostă gimnastă. Mesajul plin de emoție al lui „Reghe”

Publicat: 31 august 2024, 9:07

Reclamă
Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu o fostă gimnastă. Mesajul plin de emoție al lui „Reghe”

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit

Luca Reghecampf şi Asiana Peng / Colaj Instagram

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca Reghecampf, s-a căsătorit civil cu o fostă gimnastă. Tânărul în vârstă de 23 de ani i-a spus „DA” iubitei lui, Asiana Peng, cu care este de mai mulţi ani într-o relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asiana a făcut parte din lotul olimpic al României şi are 50 de medalii în palmares. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang a împiedicat-o pe să ajungă la Jocurile Olimpice. Retrasă din activitate, ea a absolvit Universitatea Româno-Americană şi se ocupă de afaceri alături de Luca.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu o fostă gimnastă

La doi ani după ce s-au logodit, Luca Reghecampf şi Asiana au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile. Imaginile au fost făcute publice de fosta gimnastă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf„, a transmis Asiana Peng pe reţelele sociale.

Laurenţiu Reghecampf a fost unul dintre primii care au felicitat-o. A postat un mesaj emoţionant: „Casă de piatră, vă iubesc”

Reclamă
Reclamă

Şi noi vă iubim„, i-a răspuns imediat noua noră, care este de o frumuseţe ieşită din comun.

Asiana Peng are peste 50.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. În schimb, Luca a renunţat să mai posteze pe reţelele sociale, după ce a avut un derapaj antisemit şi a fost criticat dur.

Luca s-a stabilit definitiv în România după ce a locuit o lungă perioadă de timp alături de mama lui, Mariana Pfeiffer.

Reclamă

În imaginile de la cununia civilă, care a avut loc într-un cadru restrâns, nu apare şi fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost „dat afară” de Al-Tai!

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri uluitoare după ce a fost „dat afară” de Al-Tai! Antrenorul român nu mai pregătește formația din Arabia Saudită, însă a dezvăluit că șeicii nu i-au reziliat încă contractul!

„Reghe” a stat pe banca saudiților timp de 20 de meciuri, în perioada septembrie 2023 – aprilie 2024. Totuși, se pare că acesta mai este antrenorul echipei, cel puțin în acte!

Contractul meu este încă valabil şi nu a fost reziliat. Încă primesc salariul lunar şi trebuie să-i întrebi pe cei care conduc clubul despre acest subiect. Ei mi-au transmis un document în care mi-au spus că nu voi mai antrena echipa.

Problemele pe care le-am găsit la Al Tai provin din încercările continue ale conducerii clubului de a interveni în munca echipei tehnice. Doreau să-şi asume rolurile de antrenori. Nu ştiu de ce făceau asta, am încercat de foarte multe ori să discut cu ei. Am văzut că ţin întâlniri cu jucătorii departe de antrenor.

În astfel de condiţii, munca nu e deloc uşoară. Cred că asta a contribuit la declinul echipei. Am avut mai multe întâlniri cu preşedintele şi cu adjunctul său, mi-am explicat punctul de vedere şi convingerile. Dar au continuat şi m-au presat să includ în echipă jucători, lucru pe care l-am refuzat”, a spus Laurențiu Reghecampf, citat de arriyadiyah.com.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:40

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

13:20

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei este acum LIVE în AntenaPLAY

12:37

VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (15:15)

12:29

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

12:00

VIDEOOlimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Italienii au postat imagini de senzație cu românul: „Bine ai revenit!”

11:52

Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League! Clubul lui Neluțu Varga a făcut anunțul oficial

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 4 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 5 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și