Închide meniul

„Primesc salariul lunar!” Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost „dat afară” de Al-Tai!

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 18:18

Reclamă
„Primesc salariul lunar! Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost dat afară” de Al-Tai!

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost „dat afară” de Al-Tai!

Laurențiu Reghecampf / Profimedia Images

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri uluitoare după ce a fost „dat afară” de Al-Tai! Antrenorul român nu mai pregătește formația din Arabia Saudită, însă a dezvăluit că șeicii nu i-au reziliat încă contractul!

„Reghe” a stat pe banca saudiților timp de 20 de meciuri, în perioada septembrie 2023 – aprilie 2024. Totuși, se pare că acesta mai este antrenorul echipei, cel puțin în acte!

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost „dat afară” de Al-Tai!

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri uluitoare pentru o publicație din Arabia Saudită! Acesta i-a acuzat pe conducători că au încercat să își ia „rolul unui antrenor” și că i-ar fi întors pe jucători împotriva sa.

Totodată, „Reghe” a tras un semnal de alarmă și a spus că munca unui antrenor din Arabia Saudită nu este deloc ușoară.

Reclamă
Reclamă

„Contractul meu este încă valabil şi nu a fost reziliat. Încă primesc salariul lunar şi trebuie să-i întrebi pe cei care conduc clubul despre acest subiect. Ei mi-au transmis un document în care mi-au spus că nu voi mai antrena echipa.

Problemele pe care le-am găsit la Al Tai provin din încercările continue ale conducerii clubului de a interveni în munca echipei tehnice. Doreau să-şi asume rolurile de antrenori. Nu ştiu de ce făceau asta, am încercat de foarte multe ori să discut cu ei. Am văzut că ţin întâlniri cu jucătorii departe de antrenor.

În astfel de condiţii, munca nu e deloc uşoară. Cred că asta a contribuit la declinul echipei. Am avut mai multe întâlniri cu preşedintele şi cu adjunctul său, mi-am explicat punctul de vedere şi convingerile. Dar au continuat şi m-au presat să includ în echipă jucători, lucru pe care l-am refuzat”, a spus Laurențiu Reghecampf, citat de arriyadiyah.com.

Reclamă

Cosmin Contra a semnat!

Cosmin Contra a semnat! Antrenorul român a spus că are deja un angajament pentru sezonul viitor. Fostul selecționer al echipei naționale a pregătit-o în sezonul care tocmai s-a încheiat pe Damac, echipă la care este legitimat și Nicolae Stanciu.

Oficialii formației din Arabia Saudită au fost impresionați de parcursul lui Cosmin Contra, care a reușit să temrine campionatul pe locul al 10-lea, departe de locurile de retrogradare.

Acum, fostul selecționer al echipei naționale a spus că și-a câștigat dreptul de a fi antrenor la Damac și că va încerca să facă „o nouă minune”, în sezonul viitor.

„Acum doar ce-am terminat un campionat foarte complicat în Arabia Saudită, mi-am îndeplinit obiectivul cu foarte mult timp înainte, ceva probleme la echipă. Am renovat încă un an contractul. Acum am nevoie de odihnă, am nevoie să-mi recuperez energiile pentru următorul campionat care va fi mult mai dificil. Mă odihnesc, simplul fapt că stau aici acasă și fac lucruri care mă relaxează îmi e de folos.

Eu cred că mi-am câștigat dreptul ăsta. Negocierile sunt complicate cu cei de acolo. Am câștigat dreptul de a mai continua încă un an, am făcut minuni, la un moment dat eram pe locul cinci. Am terminat un pic în genunchi campionatul, dar numai eu știu ce dificultăți am avut.

Îmi recuperez cât mai bine forțele și să încerc să fac încă o minune la echipa la care sunt. Dacă timpul îmi va permite, voi merge în Germania pentru a vedea un meci al echipei naționale, să văd cum stau cu timpul”, a spus Cosmin Contra, potrivit sport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și