Închide meniul

Un titular de la FCSB s-a accidentat, după calificarea în Europa League! Mihai Stoica a făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2024, 9:10

Reclamă
Un titular de la FCSB s-a accidentat, după calificarea în Europa League! Mihai Stoica a făcut anunțul

Un titular de la FCSB s-a accidentat după meciul cu LASK Linz. Campioana României s-a calificat în Europa League, dar a primit o lovitură dură.

Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit că un titular de la FCSB s-a accidentat, după calificarea în Europa League! Oficialul campioanei a vorbit deschis despre situația echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a calificat în Europa League după ce a trecut de LASK Linz, în play-off, cu scorul de 2-1, „la general”. Totuși, roș-albaștrii au primit o lovitură după această performanță.

Un titular de la FCSB s-a accidentat, după calificarea în Europa League!

Concret, Mihai Stoica a anunțat că Adrian Șut s-a accidentat după partida cu LASK Linz, de pe stadionul „Steaua”.

Președintele consiliului de administrație de la FCSB a spus că mijlocașul are genunchiul umflat și că nu va fi apt pentru partida din campionat, cu UTA Arad.

Şut e accidentat, s-a accidentat ieri (n.r. joi). S-a umflat genunchiul. Sper să fie bine, dar la meciul de duminică e exclus”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Partida dintre FCSB și UTA Arad esre programată duminică, de la ora 21:30. Partida contează pentru etapa cu numărul 8 a sezonului de Liga 1 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cât vor costa, de fapt, biletele la meciurile de acasă ale FCSB-ului din Europa League

Gigi Becali a anunţat, imediat după tragerea la sorţi, că preţul unui pachet pentru meciurile de acasă ale campioanei din Europa League va costa nu mai puţin de 400 de euro. Patronul roş-albaştrilor vrea să obţină o avere din bilete, în acest sezon european.

La scurt timp după însă, Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a declarat că un pachet de bilete pentru cele patru meciuri disputate acasă de FCSB va avea un preţu mediu de 100 de euro.

Reclamă

„Sunt preţuri nu foarte mici. Avem şi preţuri foarte mici. Adică, cel mai mic preţ este de 150 de lei. Pe pachet, da. Preţul mediu este de 100 de euro, 100 şi un pic.

Deci, eu l-am rugat foarte mult (n.r. pe Gigi Becali) să mă lase să fac preţurile, pentru că trebuie o anumită sumă pe cele patru meciuri, vom ajunge. Pe mine mă interesează să aibă toate categoriile acces. Dacă nu ai posibilităţi şi vrei să vezi Manchester United pe stadion, le peluză, la inelul 3, dai 150 de lei.

În condiţiile în care, la Linz, suporterii noştri, pe un singur meci, au dat 120 de lei. În schimb, pe la VIP şi pe la lojă va fi încărcare. Un loc la VIP la Linz era 420 de euro!”

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:30

VIDEOCalificările din Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY (17:00)

16:29

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă”

15:00

VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY

14:51

Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams. Dezvăluiri incredibile: „Mă duc cât pot de departe cu treaba asta”

14:34

Kimi Antonelli îi ia locul lui Lewis Hamilton şi va pilota pentru Mercedes în 2025: „Este un sentiment excepţional!”

14:20

Sporting – Porto LIVE VIDEO (22:30, AntenaPLAY). Primul mare derby al sezonului din Portugalia

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și