Închide meniul

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 august 2024, 16:29

Reclamă
Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova - Rapid!

Dănuț Lupu , în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! El a mărturisit că va ţine cu Rapid, echipă la care a evoluat ca fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu e de părere că antrenorul Marius Şumudică şi vedeta oltenilor, Alex Mitriţă, vor fi personajele cheie ale derby-ului.

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă”

S-a dus Șumudică antrenor la Rapid… dacă până acum îmi doream să câștige Craiova pentru a avea șanse la câștigarea campionatului, acum e greu, țin cu Rapidul.

Eu cred că va fi un duel la care vor ieși la rampă Mitriță și Șumudică. Așa cred eu, că duelul se va da între Mitriță și Șumudică. La ‘Șumi’ e important cum va alege să alinieze echipa”, a spus Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:30. Universitatea Craiova e pe locul 3 în acest moment în Liga 1, cu 14 puncte din 7 etape, în timp ce Rapid e pe locul 7, cu 8 puncte obţinute tot în 7 etape disputate.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a debutat pe banca echipei cu o victorie pe terenul celor de la Poli Iaşi şi a adus primul succes al Rapidului din acest sezon, după seria de şase meciuri fără victorie sub comanda lui Neil Lennon.

Şumudică a anunţat şi că va renunţa la doi jucători, dar nu a luat încă o decizie în acest sens. Mai mult, „Şumi” vrea jucători care să facă diferenţa imediat, iar primul criteriu va fi legat de prestaţiile jucătorilor din ultimii doi ani.

Ne dorim să transferăm un jucator aproape de valoarea lui Rrahmani, dar cred că un jucător ca el vine în campionatul nostru o data la 20 de ani. Suntem mai mulţi care decidem, iar ultima decizie o am eu.

Reclamă

Mă opun transferurilor făcute doar de dragul de a le face”

Şi, dupa cum ştiţi, eu nu prea am dat greş cu transferurile pe care le-am facut. Domnul Şucu este dispus să facă orice efort, suntem în contact permanent, discutăm şi încercăm să aducem jucătorii care ne vor ajuta să facem treabă la Rapid. Mă opun transferurilor făcute doar de dragul de a le face.

Săptămâna viitoare sper să avem doi jucători noi in cadrul lotului, jucători peste nivelul celor pe care îi avem, iar pentru asta muncim zi şi noapte. Dăm telefoane, analizăm, discutăm, dormim foarte puţin. Primul criteriu este ce a făcut în ultimii doi ani. Nu vreau jucători pe care să-i resuscitez pentru că nu avem timp.

Va trebui totodată să renunţăm la doi jucători, dar nu am luat înca decizia”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

Marius Şumudică a câştigat prima partidă din noul mandat de la Rapid. Giuleştenii au învins-o cu 2-1, în deplasare pe Poli Iaşi. Paşcanu şi Rareş Pop au marcat pentru Rapid. Pentru ieşeni a înscris un gol superb Teixeira. Eurogolul ieşeanului a fost marcat în minutul 78.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:21

NEWS ALERTProgramul complet al FCSB-ului din grupa de Europa League! Când vine la Bucureşti Manchester United

21:21

VIDEOLamia – Olympiacos 0-3 a fost în AntenaPLAY! Viitoarea adversară a FCSB-ului e lider în campionatul Greciei, cu maximum de puncte

20:51

FC Hermannstadt a reuşit scorul campionatului, 6-2 cu Poli Iaşi! E prima oară când sibienii dau 6 goluri într-un meci din Liga 1!

20:32

Erling Haaland e de neoprit! A marcat o „dublă” în West Ham – Mancheste City şi a ajuns la cifre fabuloase

20:25

„Înnebuneam, nu mai puteam să-l ascult!” Un fost jucător al lui Gigi Becali a plecat de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu!

20:08

„Dezamăgitor!” Charles Leclerc, reacţie categorică după calificările din Marele Premiu al Italiei

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii
Citește și