Închide meniul

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 17:02

Reclamă
„Revine Ianis Hagi la prima echipă? Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui

"Revine Ianis Hagi la prima echipă?" Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la echipa a doua a celor de la Rangers / Profimedia

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” este întrebarea la care antrenorul lui Rangers a reacţionat imediat. Philippe Clement a oferit noi detalii despre situaţia fiului „Regelui”, după ce acesta a fost dorit de FCSB şi Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers şi scoţienii au anunţat că acesta va fi reprimit la prima echipă, după ce perioada de mercato s-a încheiat.

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers

La conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Celtic, antrenorul lui Rangers a fost întrebat despre situaţia lui Ianis Hagi. Philippe Clement a rămas ferm pe poziţii şi a declarat că nu-l consideră pe internaţionalul român decarul ideal pentru echipa sa, în următoarele sezoane.

Tehnicianul scoţienilor a menţionat că a purtat o discuţie cu Ianis Hagi în urmă cu câteva luni, pentru ca românul să-şi găsească o nouă echipă, dat fiind faptul că Rangers a mai transferat un mijlocaş.

„Nu pot spune nimic momentan. Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. A fost o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui.

Reclamă
Reclamă

I-am spus că nu îl vedem fiind numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități. Situația a rămas la fel, iar acum a venit și Bajrami (n.r – Nedim Bajrami, un mijlocaș ofensiv albanez transferat de Rangers de la Sassuolo pentru 4 milioane de euro)”, a declarat Philippe Clement, la conferinţa de presă.

De asemenea, un jurnalist a insistat şi l-a întrebat dacă Ianis Hagi va reveni la prima echipă a lui Rangers. Clement a dat de înţeles că există şanse, însă internaţionalul român mai are de aşteptat. „Vom vedea în viitor. Nu pot spune nimic acum”, a mai spus antrenorul lui Rangers.

Decizia radicală luată de Ianis Hagi, după ce a fost ofertat de Rapid şi FCSB

Scoţienii au făcut anunţul momentului şi au dezvăluit care a fost decizia radicală luată de Ianis Hagi, după ce a fost ofertat de Rapid şi FCSB. Internaţionalul român şi-a decis viitorul şi a ales să îşi reducă serios pretenţiile financiare.

Reclamă

„Ianis Hagi a acceptat termenii contractului nou de la Rangers!„, titrează jurnaliştii de la rangersnews.uk. Fiul lui Gică Hagi a acceptat să facă sacrificii pentru a continua la Rangers şi ar urma să aibă o reducere a salariului.

„El și-a mărturisit dragostea pentru Rangers într-o postare emoționantă, de pe rețelele de socializare, dar a mers mai departe prin reducerea salariului. Asta arată angajamentul față de club„, a precizat sursa citată.

Ianis Hagi avea o clauză, în actuala înţelegere cu scoţienii, prin care salariul său lunar creştea cu 7.000 de euro. Internaţionalul român ar fi acceptat să renunţe la ea şi să semneze o nouă înţelegere.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:05

LIVE SCORENapoli – Parma se joacă ACUM! Duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

22:05

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – Rapid 1-1. Braun a deschis scorul, Mitriţă a egalat din penalty! Derby „de foc” în Bănie

21:49

Bayer Leverkusen – Leipzig 2-3. Primul eşec al campioanei în Bundesliga din mai 2023

21:44

Tony Da Silva şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Să vadă ce ruşine au produs. Îmi cer scuze clubului”

21:30

Sporting – Porto LIVE VIDEO (22:30, AntenaPLAY). Primul mare derby al sezonului din Portugalia. Echipele de start

21:21

NEWS ALERTProgramul complet al FCSB-ului din grupa de Europa League! Când vine la Bucureşti Manchester United

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii
Citește și