Închide meniul

„Ianis a acceptat termenii contractului!” Decizia radicală luată de Ianis Hagi, după ce a fost ofertat de Rapid şi FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2024, 11:11

Reclamă
„Ianis a acceptat termenii contractului! Decizia radicală luată de Ianis Hagi, după ce a fost ofertat de Rapid şi FCSB

Decizia radicală luată de Ianis Hagi, care şi-a decis viitorul. Echipa la care va juca fiul lui Gică Hagi în acest sezon

Ianis Hagi / Profimedia

Scoţienii au făcut anunţul momentului şi au dezvăluit care a fost decizia radicală luată de Ianis Hagi, după ce a fost ofertat de Rapid şi FCSB. Internaţionalul român şi-a decis viitorul şi a ales să îşi reducă serios pretenţiile financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul român a fost la un pas de revenirea în Liga 1, dar în cele din urmă a ales să continue în Scoţia. Ar urma să fie primit din nou la prima echipa a lui Rangers de Philippe Clement, după ce a acceptat să încaseze mai puţini bani.

Decizia radicală luată de Ianis Hagi. Unde va juca în acest sezon

Ianis Hagi a acceptat termenii contractului nou de la Rangers!„, titrează jurnaliştii de la rangersnews.uk. Fiul lui Gică Hagi a acceptat să facă sacrificii pentru a continua la Rangers şi ar urma să aibă o reducere a salariului.

El și-a mărturisit dragostea pentru Rangers într-o postare emoționantă, de pe rețelele de socializare, dar a mers mai departe prin reducerea salariului. Asta arată angajamentul față de club„, a precizat sursa citată.

Ianis Hagi avea o clauză, în actuala înţelegere cu scoţienii, prin care salariul său lunar creştea cu 7.000 de euro. Internaţionalul român ar fi acceptat să renunţe la ea şi să semneze o nouă înţelegere.

Reclamă
Reclamă

Vestea vine la o zi după ce campioana României, FCSB, îşi manifestase interesul pentru a-l transfera pe mijlocaşul de 25 de ani, cotat la 2 milioane de euro.

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid

Ianis Hagi a rupt tăcerea şi a transmis un mesaj clar în legătură cu viitorul său.

Sunt conștient de speculațiile privind situația mea, rolul meu și contractul meu la club. Mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers și pentru fani din clipa în care am ajuns aici.

Reclamă

Vreau să fiu clar, nu am cerut niciodată să părăsesc acest club. O să fiu mereu disponibil și va exista mereu o cale să trec prin orice situație dacă există o dorință din ambele părți, iar acest lucru a fost comunicat oficial de către mine şi de către echipa mea în urmă cu câteva săptămâni.

Sunt aici, cu dorință, și gata să ajut Rangers, să muncesc și să lupt pentru club, colegi și antrenor”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

În această lună, Ianis Hagi a jucat pentru echipa secundă a lui Rangers.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:37

VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (15:15)

12:29

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

12:00

VIDEOOlimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Italienii au postat imagini de senzație cu românul: „Bine ai revenit!”

11:52

Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League! Clubul lui Neluțu Varga a făcut anunțul oficial

11:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY

11:16

Mihai Stoica a dezvăluit de ce adversare din Europa League se teme. Oficialul de la FCSB a dat cărțile pe față: „Nu-mi convin!”

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (13:30) 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?”
Citește și