Închide meniul

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League! Dezvăluirea cipriotului despre Răzvan Lucescu

Bogdan Stănescu Publicat: 31 august 2024, 18:08

Reclamă
Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League! Dezvăluirea cipriotului despre Răzvan Lucescu

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League!

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / Antena Sport

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League a venit la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cipriot al FCSB-ului se bucură că roş-albaştrii o vor întâlni pe PAOK în Europa League. Charalambous a dezvăluit că Răzvan Lucescu l-a ajutat mult în cariera de antrenor. Cipriotul e fericit să îl revadă pe Răzvan Lucescu.

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League!

„(n.r: despre grupa din Europa League) E drăguţ, echipe mari, bune. Jucăm cu echipe diferite, United, echipe din Grecia.

Cu toţii avem o şansă, e o experienţă interesantă să joci astfel de partide. Sunt fericit că am picat cu PAOK, fosta mea echipă, am multe amintiri frumoase de acolo.

Răzvan m-a ajutat mult în cariera mea, am învăţat multe de la el.

Reclamă
Reclamă

Am fost de două-trei ori în cantonament la PAOK, urmărindu-l, şi în biroul lui. Mi-a dat câteva sfaturi. Sunt fericit să mă văd cu el.

(n.r.: E un avantaj că aţi făcut asta) E şi un dezavantaj (râde). Glumesc. E o experienţă plăcută pentru noi.

O să vă spun ceea ce am spus şi înainte. Nu ne vom duce să ne simţim bine şi să ne bucurăm. Ne vom duce să scoatem cât mai multe puncte”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă

Elias Charalambous a evoluat, ca jucător, pentru PAOK în perioada 2005-2007. Cipriotul a punctat la conferinţa de presă că, înainte de partidele din Europa League, FCSB trebuie să se concentreze pe campionat. FCSB – UTA se va disputa duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Charalambous a subliniat că obiectivul FCSB-ului este să ia toate cele 3 puncte din disputa cu arădenii.

FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos

Tragerea la sorţi din Europa League a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. FCSB a aflat cu cine va juca în grupa principală. Manchester United şi Olympiacos vin la Bucureşti. Campioana Românisei se va duela în deplasare cu echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK.

FCSB a reuşit să o elimine, în play-off, pe LASK Linz. Darius Olaru a fost salvatorul roş-albaştrilor în Ghencea, cu un gol superb marcat în prelungirile partidei. Campionii României vor juca astfel, după o pauză de şapte ani, în grupa din Europa League.

Acestea sunt toate adversarele FCSB-ului: Manchester United, Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Qarabag, RFS, Hoffenheim. Premoniţia lui Gigi Becali s-a adeverit. „Vreau PAOK, că dacă picăm cu ei mă duc acolo la Sfântu Dumitru. Şi vreau Manchester United la Bucureşti, ca să luăm un milion şi jumătate de euro din bilete”, declarase patronul campioanei României chiar înainte de tragerea la sorţi.

În campionat, FCSB nu stă deloc bine. Roş-albaştrii ocupă în prezent penultimul loc în Liga 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous a obţinut numai 5 puncte după 6 etape disputate. FCSB are şi o restanţă, cu FC Botoşani. Becali sublinia că punctele pierdute sunt importante, dar că a fost necesar ca anumiţi jucători să fie odihniţi pentru meciurile din Europa. Becali a anunţat că de acum se va schimba strategia, iar cel mai important meci pentru roş-albaştrii va fi partida imediat următoare.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:51

FC Hermannstadt a reuşit scorul campionatului, 6-2 cu Poli Iaşi! E prima oară când sibienii dau 6 goluri într-un meci din Liga 1!

20:32

Erling Haaland e de neoprit! A marcat o „dublă” în West Ham – Mancheste City şi a ajuns la cifre fabuloase

20:25

„Înnebuneam, nu mai puteam să-l ascult!” Un fost jucător al lui Gigi Becali a plecat de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu!

20:21

LIVE VIDEOLamia – Olympiacos, ACUM, în AntenaPLAY! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

20:08

„Dezamăgitor!” Charles Leclerc, reacţie categorică după calificările din Marele Premiu al Italiei

20:05

LIVE SCORENapoli – Parma (21:45), duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Atletico Madrid joacă ACUM! Haaland face show

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii
Citește și