Închide meniul
LIVE TEXT

FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos

Publicat: 30 august 2024, 14:15

Reclamă
FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos

Tragerea la sorţi din Europa League LIVE TEXT

Bucuria jucătorilor de la FCSB, după victoria cu LASK Linz / Profimediaimages

Tragerea la sorţi din Europa League a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. FCSB a aflat cu cine va juca în grupa principală. Manchester United şi Olympiacos vin la Bucureşti. Campioana Românisei se va duela în deplasare cu echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a reuşit să o elimine, în play-off, pe LASK Linz. Darius Olaru a fost salvatorul roş-albaştrilor în Ghencea, cu un gol superb marcat în prelungirile partidei. Campionii României vor juca astfel, după o pauză de şapte ani, în grupa din Europa League.

Tragerea la sorţi din Europa League LIVE TEXT

Update 14.48: Acestea sunt toate adversarele FCSB-ului: Manchester United, Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Qarabag, RFS, Hoffenheim.  Premoniţia lui Gigi Becali s-a adeverit. „Vreau PAOK, că dacă picăm cu ei mă duc acolo la Sfântu Dumitru. Şi vreau Manchester United la Bucureşti, ca să luăm un milion şi jumătate de euro din bilete”, declarase patronul campioanei României chiar înainte de tragerea la sorţi.

Update 14.45: Ultima adversară a FCSB-ului este RFS. Letonii vin să joace pe Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă

Update 14.45: FCSB – Hoffenheim, din urna 4. Meciul se va disputa în Germania.

Update 14.40: FCSB – Qarabag. Deplasare în Azerbaidjan pentru echipa lui Elias Charalambous.

Update 14.38: FCSB – Midtjylland. Disputa va avea loc în România.

Reclamă

Update 14.32: FCSB – Olympiacos! Meciul va avea loc la Bucureşti.

Update 14.30: FCSB – PAOK! Meciul se va disputa la Salonic. Răzvan Lucescu va primi vizita campioanei României.

Update 14.25: FCSB va juca în deplasare cu Rangers şi pe teren propriu cu Manchester United! Urmează să îşi afle şi celelalte adversare.

Update 14.25: Manchester United se va mai duela, în afară de FCSB, cu Rangers, FC Porto, PAOK, Fenerbahce, Bodo/Glimt, Viktoria Plzen şi Twente.

Update 14.23: FCSB – Manchester United, la Bucureşti! Diavolii roşii au duel şi cu PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Update 14.15: FCSB – Rangers, în grupa principală! Echipa la care este legitimat Ianis Hagi le va mai întâlni pe Tottenham, Manchester United, Lyon, Olympiacos, Union, Malmo şi Nice.

Update 14.00: A început tragerea la sorţi din Europa League!


Urna 1: AS Roma, Manchester United, FC Porto, Ajax, Rangers, Eintracht Frankfurt, Lazio, Tottenham, Slavia Praga

Urna 2: Real Sociedad, AZ Alkmaar, Braga, Olympiacos, Olympique Lyon, PAOK, Fenerbahce, Maccabi Tel Aviv, Ferencvaros

Urna 3: Qarabag, Galatasaray, Viktoria Plzen, Bodo/Glimt, Union SG, Dinamo Kiev, Ludogorets, Midtjylland, Malmo FF

Urna 4: Athletic Bilbao, Hoffenheim, Anderlecht, Nice, Twente, Beşiktaş, FCSB, FK RFS, Elfsborg

FCSB a obţinut un bonus de 4.3 milioane de euro pentru calificarea în grupa Europa League. Fiecare victorie îi va mai aduce câte 450.000 de euro.

Mihai Stoica: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de tragerea la sorţi!”

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi le-a ironizat pe adversarele din campionat. Nu a scăpat Dan Petrescu, care a fost eliminat din drumul spre grupa Conference League. CFR Cluj a fost învinsă la scor de neprezentare de Pafos. Înaintea confruntării, „Bursucul” îi lăudase pe brazilienii din lotul lui Pafos, motiv pentru care a fost „taxat” de oficialul FCSB-ului.

MM mai are un vis, să o aducă pe Manchester United la Bucureşti. Îşi doreşte ca „diavolii” să joace cu FCSB în Europa League.

Copy paste după meciul de la Budapesta, când arbitrul arată cinci minute şi noi dăm gol. La pauză puteai să mai comentezi, să critici, dar în a doua am fost net superiori. Au avut şi ei două situaţii, iar Târnovanu s-a remarcat, dar efortul făcut de băieţi… Era păcat să nu câştigăm. Nu mai ieşeam din terenul lor. Nu luaţi doar golul, că e de autor cum rar vezi, dar luaţi după ce a dat golul ce cursă a putut face şi să-l tamponeze pe un adversar, ca să câştige şi timp. Formidabil fotbalist! Nu e chiar aşa jale, dacă pleacă Olaru.

Am spus şi ieri, că dacă împingem meciul după minutul 70 suntem peste adversarii noştri, exact ca în tur, că se aruncau pe spate după meci. Am dominat din punctul ăsta de vedere, iar astea sunt victoriile mari. E un club cu 37 de milioane buget şi e reconfortant. Nu e cea mai bună echipă din lume, nu am spus asta, nici că au străini deosebiţi (n.r. ironie la adresa lui Dan Petrescu).

Da, eu făcusem un program în ianuarie, iar acum începem mai devreme. Suntem la un pas să batem recordul de meciuri europene, pe care l-am stabilit în 2005-2006, când am jucat 18 meciuri, iar noi vom juca 16. Dacă facem o minune şi mergem mai departe egalăm recordul. Să ne lăsaţi să ne pregătim de tragerea la sorţi.

Vali Argăseală are misiune specială să aducă Manchester United pe Arena Naţională. Sunt chitit pe ei de mult. În vestiar e linişte, că au răguşit unii. Sărbătoresc cu apă, că nu se consumă băuturi alcoolice la Europa League„, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:53

Gigi Becali vrea să facă o avere cu FCSB după ce a aflat adversarele din Europa League. Cât va costa pachetul pentru meciurile

15:42

Eduard Novak a ratat finala la para ciclism, C4 – 5 1000 m contratimp de la Jocurile Paralimpice

15:17

Mihai Pintilii, prima reacţie după ce a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: „Cu Manchester United va fi stadionul plin!”

14:48

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele! „Vreau Manchester United la Bucureşti şi să picăm cu PAOK”

14:12

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Alexandru Mitriţă şi Chipciu sunt pe listă

13:59

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și