Închide meniul

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 0:14

Reclamă
„Asta contează mult! Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova - Rapid 1-1

Costel Gâlcă/ Profimedia

Costel Gâlcă a oferit o reacţie fermă, după ce Universitatea Craiova a remizat cu Rapid, scor 1-1. Antrenorul oltenilor le-a reproşat jucătorilor săi faptul că au ratat mai multe ocazii în meciul cu giuleştenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a urcat provizoriu pe primul loc, fiind la eglitate cu U Cluj şi Oţelul. Toate cele trei echipe au 15 puncte, încă gălăţenii şi clujenii au un meci în minus disputat faţă de echipa din Bănie.

Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Costel Gâlcă a transmis că echipa sa a avut şansa de a deschide scorul, prin Alexandru Mitriţă, însă imediat după s-a văzut condusă pe tabela de marcaj. Antrenorul a transmis că jucătorii săi nu au fost suficient de eficienţi în faţa porţii.

Întrebat şi despre convocările la echipa naţională, Gâlcă a transmis că se bucură pentru faptul că jucătorii lui fac parte din planurile lui Mircea Lucescu.

„Un antrenor nou, cu Marius Şumudică. Cunoaşte tot ce se întâmplă. De la 1-0, am trecut la 0-1. Aşa e fotbalul, adversarul speculează. Dar am reacţionat, ne-am creat ocazii, păcat că nu am marcat mai mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat, pe asta mă bazam, contează foarte mult să fim eficienţi în faţa porţii.

Reclamă
Reclamă

E o decizie tactică, am luat decizia de a-l introduce pe Baiaram la meciul acesta. A fost o greşeală (n.r. Bană titular). Ne vor rămâne puţini jucători, e foarte bine. Noi avem nevoie de timp pentru a pregăti jucătorii, să fim omogeni la următoarele meciuri.

(N.r. Despre convocarea lui Popescu) E de bun augur când îţi cheamă jucători la echipa naţională. E foarte bine, dar mi-aş fi dorit să-i am în pauza aceasta. Suntem foarte aproape de multe transferuri, dar să vedem ce decizie vom lua în următoarele zile”, a declarat Costel Gâlcă, conform digisport.ro.

Universitatea Craiova, remiză cu Rapid în derby-ul etapei

Universitatea Craiova a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în etapa a opta din Liga 1. Un spectator a avut probleme de sănătate şi a fost transportat la spital, în minutul 85.

Reclamă

Rapid a înscris prima la Craiova, prin fundaşul Braun, în minutul 17, care a primit o pasă de la Petrila. În minutul 30 Săpunaru l-a faultat pe Koljic în careu, iar Istvan Kovacs a dictat penalti. Alexandru Mitriţă a transformat şi a adus egalarea. Oaspeţii puteau intra în avantaj la cabine, dar Petrila a trimis în bară, în minutul 43. Arbitrul Kovacs a acordat un penalti pentru Rapid, în minutul 45, pentru un contact între Koljic şi Paşcanu, dar după verificarea VAR, a anulat decizia.

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă. Meciul a fost oprit în minutul 79 din cauză că un spectator a avut probleme medicale, ambulanţa a intrat pe teren, iar spectatorul respectiv a fost urcat în maşină şi transportat la spital. Partida s-a reluat după cinci minute însă nici una dintre echipe nu a mai putu înscrie. S-a încheiat 1-1, iar Craiova urcă pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Rapid are 9 puncte şi este pe locul 8.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:04

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55 31 aug.

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52 31 aug.

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

23:45 31 aug.

Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și