Închide meniul

„Nu înțeleg ce s-a întâmplat!” Max Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 11:48

Reclamă
Nu înțeleg ce s-a întâmplat!” Max Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei

ax Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei

Max Verstappen/ Profimedia

Max Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei. Pilotul olandez nu își explică ce s-a întâmplat în ultima parte a calificărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lando Norris a obținut al doilea pole-position consecutiv din Formula 1. Pilotul de la McLaren va pleca primul la Monza, fiind urmat de Oscar Piastri.

Max Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei

Max Verstappen a tras concluziile, după calificările dezastruoase din Italia. Acesta va pleca de pe locul șapte, fiind la o distanță considerabilă față de rivalii de la McLaren.

Campionul mondial en-titre nu s-a declarat încrezător înaintea cursei, deoarece nu înțelege ce s-a întâmplat cu monopostul său în Q3.

Ultima parte a calificărilor (n.r. Q3) a fost foarte proastă. Cu ambele seturi de pneuri am luat o mulșime de subviraje, așa că nu le-am mai putut ataca. A trebuit să mă retrasg mult la jumătatea virajelor și pierzi mult făcând asta. Cumva în Q2 nu a fost atât de rău, am făcut timpul acela (n.r. 1:19:600) la un moment dat și am fost aproape de cei mai rapizi.

Reclamă
Reclamă

Ne cunoaște limitele, problemele, dar la un punct aveam totul sub control. Am intrat în Q3 și echilibrul nu a mai existat. Nu prea înțeleg ce s-a întâmplat.

Suntem în spatele grupului de pe primele locuri, aș spune, așa că vom vedea cum vom evolua. E greu de spus cât de competitivi vom fi în cursă, în comparație cu ceilalți”, a declarat Max Verstappen, conform formula1.com.

Reacţia lui Lando Norris după ce a obţinut al doilea pole-position la rând

Reacţia lui Lando Norris după ce a obţinut al doilea pole-position la rând a venit la finalul calificărilor pentru Marele Premiu al Italiei.

Reclamă

(n.r: Cum a fost turul?) Încă un pole-position, ceea ce este extraordinar, dar aşa cum a spus şi Oscar, să avem aici o ‘dublă’, când tot plutonul a fost foarte apropiat, este un pic de surpriză pentru noi, dar o surpriză plăcută.

Echipa a făcut o treabă excepţională. Să fiu sincer, turul meu nu a fost unul foarte bun. Primul tur din Q3 a fost ok, dar al doilea nu a fost prea bun. Sunt un pic surprins, dar sunt foarte fericit!

(n.r: Treci printr-o perioadă foarte bună. Se pare că şi maşina te ajută foarte mult. Ce aştepţi de la cursa de mâine?) Dacă avem aceleaşi poziţii ar fi excepţional. Sunt foarte multe maşini foarte rapide, suntem toţi apropiaţi. Nu mă aştept la o cursă uşoară mâine.

(n.r.: Prima şicană mă sperie foarte mult, dar eu nu sunt Lando Norris. Ce crezi?) Da, este un viraj foarte dificil. Circuitul este extraordinar şi de-abia aştept cursa de mâine”, a declarat Lando Norris imediat după ce a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu al Italiei.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:37

Când revine pe teren Dennis Politic! Anunțul făcut de căpitanul lui Dinamo: „E frustrant!”

15:15

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului

14:51

„Așteptarea s-a încheiat!” Primele imagini cu Mircea Lucescu selecționer! Mesajul superb postat de echipa națională

14:50

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Lando Norris, în pole position

14:32

LIVE SCORENewcastle – Tottenham se joacă ACUM! Radu Drăgușin, titular! Manchester United – Liverpool (18:00)

14:04

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City: „Nu poate fi oprit nici cu o armă”

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica
Citește și