Închide meniul

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City: „Nu poate fi oprit nici cu o armă”

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2024, 14:04

Reclamă
Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City: „Nu poate fi oprit nici cu o armă

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City

Pep Guardiola şi Elrling Haaland - Profimedia Images

Pep Guardiola a avut numai cuvinte de laudă după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City. Nordicul are 7 goluri marcate în primele 3 etape din Premier League şi campioana are maximum de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Joacă mult mai bine. Stă douăzeci de minute sau jumătate de oră după sesiunile de antrenament. Sezonul trecut nici măcar o dată nu a făcut asta pentru că nu se simțea bine. Era obosit.

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City

Ce are el nevoie este ca echipa să-i trimită mai multe mingi în față. Vom crea aceste situații. El este de neoprit, nu există nici un apărător central, nici măcar cu o armă să-l oprească!

Toți jucătorii sunt în formă. Matheus Nunes a dat o pasă de gol ca Kevin De Bruyne. Toată lumea a jucat foarte bine”, a zis Pep Guardiola într-o conferinţă de presă, susţinută după West Ham – Manchester City 1-3.

Erling Haaland e de neoprit

Graţie „triplei” marcate în meciul cu West Ham, Erling Haaland a ajuns la cifre astronomice în Premier League. Concret, atacantul a bifat 69 de meciuri în campionatul englez, reuşind să marcheze 70 de goluri.

Reclamă
Reclamă

Transferat de Manchester City de la Borussia Dortmund în 2022, Haaland a marcat în total 95 de goluri pentru „cetăţeni”, în cele 101 partide bifate în toate competiţiile. La aceste cifre se mai adaugă şi faptul că a reuşit 14 pase decisive.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45! Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Echipele de start

17:42

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza

17:34

Reacţia lui Lando Norris după ce Charles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei! Cursa a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

17:33

Charles Leclerc, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei: „E un sentiment incredibil!”

17:30

Newcastle – Tottenham 2-1. Radu Drăgușin a fost integralist! Manchester United – Liverpool (18:00)

16:56

Celtic s-a distrat cu Rangers în derby-ul Scoției! Viitoarea adversară a FCSB-ului, învinsă fără drept de apel

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica
Citește și