Închide meniul

Erling Haaland e de neoprit! A marcat un hat-trick în West Ham – Mancheste City şi a ajuns la cifre fabuloase

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 20:32 / Actualizat: 31 august 2024, 21:54

Reclamă
Erling Haaland e de neoprit! A marcat un hat-trick în West Ham – Mancheste City şi a ajuns la cifre fabuloase

Erling Haaland e de neoprit | A marcat o "dublă" în West Ham - Manchester City

Erling Haaland, în West Ham - Manchester City

Erling Haaland e de neoprit, după ce a marcat un hat-trick de senzaţie în duelul dintre West Ham şi Manchester City. Atacantul norvegian a ajuns la cifre fabuloase în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a început ca titular duelul dintre West Ham şi Manchester City. Cele două formaţii se întâlnesc în etapa a treia din Premier League.

Erling Haaland e de neoprit | A marcat un hat-trick în West Ham – Manchester City

Update: Erling Haaland a reuşit hat-trick-ul în meciul cu West Ham. Atacantul a stabilit scorul final în duelul echipei sale, din etapa a treia din Premier League.

Erling Haaland a deschis scorul pe terenul lui West Ham în minutul zece. Atacantul norvegian a profitat de un spaţiu uriaş din apărarea „ciocănarilor” şi a marcat cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Bernardo Silva.

Ulterior, în minutul 19, West Ham reuşea să egaleze, după ce Ruben Dias a „reuşit” un autogol. În minutul 30 însă, Manchester City a preluat din nou conducerea, după ce acelaşi Erling Haaland a marcat.

Reclamă
Reclamă

Starul norvegian al lui Pep Guardiola a marcat superb, cu un şut direct în vinclul porţii lui West Ham. Haaland a primit o pasă perfectă de la Lewis şi nu i-a dat nicio şansă portarului „ciocănarilor”.

Graţie „dublei” marcate în meciul cu West Ham, Erling Haaland a ajuns la cifre astronomice în Premier League. Concret, atacantul a bifat 69 de meciuri în campionatul englez, reuşind să marcheze tot atâtea goluri.

Reclamă

Transferat de Manchester City de la Borussia Dortmund în 2022, Haaland a marcat în total 94 de goluri pentru „cetăţeni”, în cele 101 partide bifate în toate competiţiile. La aceste cifre se mai adaugă şi faptul că a reuşit 14 pase decisive.

Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal

Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal. Starul portughez, care a fost împrumutat la Barcelona, în sezonul trecut, a decis să înceapă o aventură în Arabia Saudită.

După împrumutul din Spania, Pep Guardiola l-a anunțat pe Cancelo că nu va fi inclus în planurile lui Manchester City, pentru actualul sezon. Astfel, fundașul a decis să plece de la campioana Angliei.

Potrivit informațiilor oferite de L’Equipe, Cancelo va semna cu Al-Hilal, campioana din Arabia Saudită, care evoluează și în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Manchester City ar urma să încaseze suma de 25 de milioane de euro în schimbul fundașului portughez.

De asemenea, Cancelo va avea un salariu fabulos în Arabia Saudită. Echipa vedetelor, Al-Hilal, i-a pregătit nu mai puțin de 15 milioane de euro pe sezon.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:52

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid! Istvan Kovacs a dictat penalty pentru giuleştenii, dar a întors totul la VAR

22:42

Simona Halep, la deschiderea patinoarului din Bucureşti: „Un lucru enorm, extraordinar”! Mesajul tenismenei pentru autorităţi

22:30

Sporting – Porto 0-0. Primul mare derby al sezonului din Portugalia. Spectacol total la intrarea echipelor pe teren

22:05

LIVE SCORENapoli – Parma se joacă ACUM! Duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

22:05

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – Rapid 1-1. Braun a deschis scorul, Mitriţă a egalat din penalty! Derby „de foc” în Bănie

21:49

Bayer Leverkusen – Leipzig 2-3. Primul eşec al campioanei în Bundesliga din mai 2023

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 NEWS ALERTAlexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray. Mutarea oficială ar putea fi făcută azi
Citește și