Închide meniul

Când revine pe teren Dennis Politic! Anunțul făcut de căpitanul lui Dinamo: „E frustrant!”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 15:37

Reclamă
Când revine pe teren Dennis Politic! Anunțul făcut de căpitanul lui Dinamo: E frustrant!”

Când revine pe teren Dennis Politic la Dinamo

Dennis Politic / Hepta

Dennis Politic a anunțat când revine pe teren la Dinamo. Căpitanul „câinilor” s-a accidentat în meciul cu Poli Iași, suferin o leziune la bicepsul femural.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic va rata și duelul din etapa aceasta, cu U Cluj, duel care se va disputa luni, de la ora 21:30, și va fi în format live text, pe AS.ro. Căpitanul formației lui Zeljko Kopic a ratat și derby-urile cu Rapid și Universitatea Craiova.

Când revine pe teren Dennis Politic la Dinamo

Dennis Politic a transmis că se pregătește să revină pe teren după pauza datorată meciurilor echipelor naționale. Mijlocașul a declarat că este frustrat de faptul că este nevoit să stea „pe bară”, mai ales că se afla într-o formă bună.

Sunt mai bine. Au trecut aproape trei săptămâni de la accidentare. Fac recuperare în fiecare zi la Săftica. Am început și cu alergarea de aproximativ o săptămână și fac progrese. A fost o leziune de gradul doi la bicepsul femural, ceea ce înseamnă 4-6 săptămâni de recuperare.

Acum eu mă simt foarte bine, n-am simțit nicio durere în timp ce alerg și cred că progresez foarte bine. Nu pot să preconizez exact când voi reveni, dar sper după pauza competițională să încep să mă antrenez cu echipa 100% și după aceea să mă reintegreze în echipă.

Reclamă
Reclamă

Eu acum încerc să întăresc ambii bicepși femurali, toate grupele de mușchi, ca să nu mai am probleme de genul acesta. Și pentru mine este frustrant. Când eram într-o formă mai bună atunci mi s-a întâmplat”, a declarat Dennis Politic, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic dă cărţile pe faţă după ce Dinamo a avut un început de sezon excelent. „Câinii roşii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul precedent, dar lucrurile stau mult mai bine acum.

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezoonul acesta.

Reclamă

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperăm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:45

LIVE TEXTFarul – CFR Cluj 0-1. Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Deac a deschis scorul

19:29

Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: „Aveam nevoie de Mircea Lucescu”

19:08

Ange Postecoglou a venit cu verdictul despre prestația lui Radu Drăgușin, din meciul cu Newcastle: „A reușit!”

18:59

Pilot suspendat după Marele Premiu al Italiei! Cine va rata cursa din Azerbaidjan

18:58

Botoșani – Petrolul Ploiești 0-2. Nebunie în Moldova! Rădulescu și Grozav au marcat în prelungiri

18:30

LIVE SCORENewcastle – Tottenham 2-1. Radu Drăgușin a fost integralist! Manchester United – Liverpool se joacă ACUM

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și