Închide meniul
EXCLUSIV

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dan Roșu Publicat: 27 august 2024, 12:56

Reclamă
Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Dennis Politic dă cărţile pe faţă după ce Dinamo a avut un început de sezon excelent. „Câinii roşii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul precedent, dar lucrurile stau mult mai bine acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stau mai bine şi pentru Dennis Politic, cel care, înainte de accidentare, a marcat deja 3 goluri în 5 etape din Liga 1. Anul trecut, el şi-a trecut în cont 6 reuşite. Atacantul cotat la 650.000 de euro e cu gândul la cupele europene.

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezoonul acesta.

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperîm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Unitatea grupului şi cred că au venit jucători cu o energie nouă şi suntem forte motivaţi la fiecare meci. Avem o atmosferă foarte bună în grup.

Reclamă
Reclamă

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic, în exclusivitate pentru Antena Sport.

După primele 7 etape disputate în Liga 1, Dinamo e pe locul 3, cu 12 puncte, la trei lungimi de liderul U Cluj. Universitatea Craiova e pe locul 2, cu 14 puncte.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:51

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1: „Nimeni nu o poate opri!”

15:20

Un fost atacant de la FCSB a semnat în Liga 1! Jucătorul cu 2 titluri de campion a fost prezentat oficial: „Bine ai venit!”

14:51

„În altă ligă!” Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

14:37

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

14:20

Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo. Atacantul lui Zeljko Kopic a dat cărțile pe față: „Am crezut că e o glumă!”

14:19

„Tatăl s-a înfuriat!” Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a criticat-o pe Rangers! Mesaj despre Ianis Hagi

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și