Închide meniul
Foto

Ce s-a întâmplat cu „rivalul” lui Ion Ţiriac, după ce averea lui s-a prăbuşit! Vestea pe care a primit-o miliardarul român

Publicat: 1 septembrie 2024, 19:19

Reclamă
Ce s-a întâmplat cu „rivalul” lui Ion Ţiriac, după ce averea lui s-a prăbuşit! Vestea pe care a primit-o miliardarul român

Ce s-a întâmplat cu "rivalul" lui Ion Ţiriac, după ce averea lui s-a prăbuşit!

Daniel Dineş şi Ion Ţiriac / colaj Facebook, Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Daniel Dineş a fost detronat din poziţia de cel mai bogat român. Iată ce s-a întâmplat cu „rivalul” lui Ion Ţiriac, după ce averea lui s-a prăbuşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţiunile UiPath, compania fondată de Daniel Dineş, au avut o scădere uriaşă. A fost motivul pentru care averea lui Daniel Dineş a ajuns de la 2.7 miliarde de dolari la „numai” 1.4 miliarde de dolari!

Ce s-a întâmplat cu „rivalul” lui Ion Ţiriac, după ce averea lui s-a prăbuşit! Vestea pe care a primit-o miliardarul român

Daniel Dineş a preluat din nou funcţia de CEO al UiPath, iar acţiunile par să îşi revină. Dineş are acum, potrivit forbes.com, o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari, în urcare de la 1.4 miliarde de dolari.

„Boss-ul boţilor”, aşa cum a fost supranumit Daniel Dineş, are 52 de ani. El a devenit primul miliardar din lume care activează în această industrie.

Dineş a absolvit Universitatea Bucureşti şi s-a angajat la Microsoft, lucrând în Statele Unite. A renunţat la slujba pentru Microsoft în 2005, fondând DeskOver, pe care l-a redenumit ulterior UiPath. Succesul uriaş cu UiPath l-a propulsat în rândul celor mai bogaţi români. S-a aflat timp de mai multe luni pe prima poziţie în topul bogaţilor României, devansându-l pe Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă

După ce averea lui Dineş s-a prăbuşit, de la 2.7 miliarde de dolari la 1.4 miliarde de dolari, Ion Ţiriac a revenit pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Ţiriac are o avere estimată de Forbes la 2.2 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac a dezvăluit că şi-a donat întreaga avere Fundaţiei Ţiriac

Ion Ţiriac a dezvăluit că şi-a donat întreaga avere Fundaţiei Ţiriac. Alexandru Ion Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, se ocupă îndeaproape, alături de tatăl său, de Fundaţia Ţiriac.

Recent, Fundaţia Ţiriac le-a făcut cadou maşini de lux medaliaţilor olimpici de la Paris. David Popovici a primit două maşini de la Ion Ţiriac, câte una pentru fiecare medalie obţinută la Paris.

Reclamă

Ionela Cozmiuc a avut parte de o surpriză foarte plăcută. Ţiriac a decis să îi schimbe maşina cu una de două ori mai scumpă.

În primă fază, Ionela Cozmiuc a primit un Hyundai Kona Hybrid (25.000 de euro) de la Ion Ţiriac, pentru medalia de argint de la Paris. După performanţa din Canada, Cozmiuc a adus înapoi maşina, iar în cursul zilei de joi, Ţiriac i-a oferit un Hyundai Ioniq electric, de 52.500 de euro.

„Și-a câștigat medalia de argint și a luat mașina pentru medalie de argint. Având în vedere că o olimpică termină astăzi și mâine dimineața ia avionul, se duce în Canada și după trei zile mai câștigă un titlu mondial.

Am vorbit cu șefa noastră, doamna Elisabeta, de data asta președinta organizației sportive din țara asta, și am zis: «Domnule, hai să facem ceva, să-i dăm ceva mai mult decât argintul».

Și atunci am dat mașina mare, aia de aur, facuta pentru ea și pe care a trebuit să mai scriem și campioană mondială și vicecampioană olimpică”, a spus Ion Ţiriac, citat de gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:27

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol” a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

23:20

FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând

23:18

Mihai Lixandru s-a accidentat înainte de a se alătura lotului naţionalei! Mijlocaşul FCSB-ului, scos pe braţe în afara terenului!

23:14

LIVE VIDEOGuimaraes – Famalicao se joacă ACUM în AntenaPLAY. Rio Ave – Arouca 1-0. Spectacol total în Liga Portugal

23:08

Jauqeline Cristian și Angelica Moratelli, eliminate în optimile de dublu de la US Open. Au fost învinse de favoritele principale

22:47

EXCLUSIVFlorinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY
Citește și