Închide meniul
Foto

Ionela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac! Cum arată premiul campioanei mondiale

Publicat: 29 august 2024, 16:01

Reclamă
Ionela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac! Cum arată premiul campioanei mondiale

Ionela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac. Vicecampioană olimpică la Paris, în proba de dublu vâsle, categorie uşoară

Ion Ţiriac, Marius Cozmiuc şi Ionela Cozmiuc / Antena Sport

Ionela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac. Vicecampioană olimpică la Paris, în proba de dublu vâsle, categorie uşoară, alături de Gianina van Groningen, s-a numărat printre sportivii care au primit maşini de la Ion Ţiriac pentru performanţele de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după încheierea Jocurilor Olimpice, Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră. Ea a câştigat aurul la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori de la St Catharines (Canada), în proba de simplu vâsle, categoria uşoară.

Ionela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac

În primă fază, Ionela Cozmiuc a primit un Hyundai Kona Hybrid (25.000 de euro) de la Ion Ţiriac, pentru medalia de argint de la Paris. După performanţa din Canada, Cozmiuc a adus înapoi maşina, iar în cursul zilei de joi, Ţiriac i-a oferit un Hyundai Ioniq electric, de 52.500 de euro. (Vezi imagini în galeria foto)

„Și-a câștigat medalia de argint și a luat mașina pentru medalie de argint. Având în vedere că o olimpică termină astăzi și mâine dimineața ia avionul, se duce în Canada și după trei zile mai câștigă un titlu mondial.

Am vorbit cu șefa noastră, doamna Elisabeta, de data asta președinta organizației sportive din țara asta, și am zis: «Domnule, hai să facem ceva, să-i dăm ceva mai mult decât argintul».

Reclamă
Reclamă

Și atunci am dat mașina mare, aia de aur, facuta pentru ea și pe care a trebuit să mai scriem și campioană mondială și vicecampioană olimpică”, a spus Ion Ţiriac, citat de gsp.ro.

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră. Sportiva română Ionela Cozmiuc, vicecampioană olimpică la începutul lunii în proba de dublu vâsle feminin – categorie uşoară, a cucerit medalia de aur în proba de simplu vâsle – categorie uşoară, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori de la St Catharines (Canada).

La ultima sa cursă din carieră, Cozmiuc a fost cronometrată cu timpul de 07 min 29 sec 92/100, fiind urmată de grecoaica Zoi Fitsiou (07:31.65) şi de irlandeza Siobhan McCrohan (07:32.94).

Reclamă

Cozmiuc avea două titluri europene în această probă, obţinute în 2022 şi 2023, şi unul mondial (2022). Ea îşi încheie cariera cu o medalie olimpică de argint, trei titluri mondiale (două la dublu vâsle, categorie uşoară) şi trei europene, nota agerpres.ro.

Ionela Cozmiuc şi soţul ei, Marius Cozmiuc, au fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Paris. Marius Cozmiuc a concurat în finala de la 8+1 masculin, în care România s-a clasat pe locul 5 la Paris.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:58

„Controversa se adânceşte” Reacţia presei engleze după ce Sabrina Voinea a atacat decizia TAS privind finala olimpică de la sol!

17:48

„Dacă e prins de 6 derbedei” Ion Ţiriac, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu cred că e atât de tâmpit”

17:20

„Am vrut să îl luăm şi acum doi ani” Daniel Niculae, detalii despre jucătorii cu care negociază Rapid!

17:11

VideoAntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 august, pe AS.ro

16:51

Dezvăluiri teribile despre tragedia care a zguduit România! Prin ce a trecut Iryna Glibko, handbalista care a murit la 34 de ani

16:50

După refuzul lui Ianis Hagi, Rapid „forţează” transferul unui alt jucător din naţionala României! Lovitura încercată de Dan Şucu!

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și