Închide meniul

Ange Postecoglou a venit cu verdictul despre prestația lui Radu Drăgușin, din meciul cu Newcastle: „A reușit!”

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 19:08

Reclamă
Ange Postecoglou a venit cu verdictul despre prestația lui Radu Drăgușin, din meciul cu Newcastle: „A reușit!

Ange Postecoglou a dat un verdit despre Radu Drăgușin, după prestația din meciul cu Newcastle, pierdut de Tottenham cu scorul de 1-2.

Profimedia

Ange Postecoglou a venit cu verdictul despre prestația lui Radu Drăgușin, din meciul cu Newcastle. Antrenorul lui Tottenham l-a lăudat pe român, după partida din etapa a 3-a, a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a fost învinsă de Newcastle cu scorul de 1-2, într-o partidă în care Radu Drăgușin a fost integralist. Românul s-a remarcat cu o intervenție excelentă la prima fază a reprizei secunde, atunci când Isak s-a aflat într-o poziție ideală de a marca.

Ange Postecoglou a venit cu verdictul despre prestația lui Radu Drăgușin, din meciul cu Newcastle

După meci, Ange Postecoglou a declarat că a dorit să îl expună pe Radu Drăgușin la o atmosferă periculoasă în apărare, având în vedere că Isak este, în opinia sa, un atacant de top.

Antrenorul lui Tottenham a dat de înțeles că românul a trecut de acest test și a asigurat că Drăgușin va juca un rol important la echipă, în acest sezon.

„Cred că Radu a avut o prestație bună. A fost o oportunitate grozavă să îl joc. Încă are doar 22 de ani.

Reclamă
Reclamă

E încă tânăr, în special pentru un fundaș central, și m-am gândit că, dacă îl expun la această atmosferă, cu pericolul pe care îl pune Isak în atac, trebuie să fie foarte concentrat, iar el a reușit să fie.

Cred că va juca un rol important pentru noi în acest sezon. Faptul că a avut parte de această experiență îl va ajuta mult”, a spus Postecoglou, citat de football.london.

Fanii lui Tottenham, dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle

Fanii lui Tottenham au fost dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle. Suporterii echipei la care este legitimat românul au luat cu asalt rețelele de socialiare, la finalul partidei din etapa a 3-a.

Reclamă

Suporterii echipei antrenate de Ange Postecoglou l-au lăudat pe Drăgușin după meciul cu Tottenham. Românul s-a remarcat la prima fază a reprizei secunde, atunci când l-a blocat pe Isak, care se afla într-o situație ideală de a marca.

„Radu Drăgușin este un erou”; „Drăgușin a fost superb azi!”; „Surprinzător, Drăgușin a făcut un meci foarte bun!”; „Drăgușin a fost de aur! Romero a cauzat doar probleme azi!” ; „Drăgușin a jucat mai bine decât Virgil Van Djik, în fața lui Newcastle!”; „Drăgușin ar trebui să fie titular, nu Romero!”, au fost doar o parte dintre reacțiile oferite de fanii lui Tottenham, pe X (fostul Twtitter).

Pentru Radu Drăgușin a fost primul meci din noul sezon de Premier League. În primele 2 partide ale campionatului, românul a fost lăsat de Ange Postecoglou pe banca de rezerve.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce a fost scos de staff de pe teren accidentat: „M-am gândit doar la naţională”

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

23:27

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol” a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

23:20

FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 5 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza 6 Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis
Citește și